maanantai 3. joulukuuta 2012

KAKKAPÄIVÄ JA 5 KK NEUVOLAHehe meillä on tänään ollut kakkapäivä. Ihan kirjaimellisesti. Toivo lastas muovihousunsa täyteen sitä ruskeaa itse ainesta, selkää myöten ja kunnolla. No eipä siinä mitään. Meni sekunti tai kaksi, sitä oli joka puolella, käsissä, jaloissa ja koko hoitoalustassa. Vieläpä meidän lakanassa. Ensin nauratti tietenkin. Hymy hyytyi hetkessä, kun tuli suoraan mahaan kakkajalkaisku. No sen ruskean peitossa oltiin sitten molemmat.

Kakkatouhujen lisäksi Toivo on tänään päässyt neuvolaan. Alussa oli huippua Toivon mielestä, täti oli hassu ja antoi hienon lelun leikittäväksi. No eipä tuo sama täti sitten kauaa ollutkaan hauska, vaan ihan kamalan pelottava ja oli alettava itkemään. Itkua tihrustettiin loukkaantuneena ja pelokkaana vähän väliä. Sitten tuo kamala täti laittoi vielä hirvittävät injektiot reisiin. Siitä vasta kyyneleet valuikin. No olihan tuo reipas poika tietenkin.

Paino: 7705 g (6910g) Pituus: 67,8 cm (64,2) Pään ympärys: 43 (42,2)

2 kommenttia :

 1. Meillä on ollut puuropäivä tänään; puuroa koko keittiö, poika ja äiti täynnä, kiitos aivastuksen kesken puuroilun. No ehkä mieluummin puuroa kuin kakkaa :''')

  Toivo on pitkä poika. Ja hoikkanen myöskin. Voi eikä noita piikkejä, kyllä varmaan harmittaakin. Meillä piikki-harmistusta vasta tammikuun puolella ja onneksi Niko pääsee mukaan niin ei tarvitse mun ihan kamalasti sitten panikeerata asiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuro kyllä kuulostaa vähän paremmalta kuin kakka!

   Toivo on tuommonen pötkylä :) On se kyllä inhottavaa katsoa vierestä, kun noin pientä piikitellään. Harmitus siitä tulee väkisinkin. Onneksi se on yleensä nopeasti ohi ja vanhemman syli lohduttaa :)

   Poista