tiistai 9. syyskuuta 2014

KAIKKI ON IHAN HASSUA

Täällä vain mennään ja tullaan, sinne tänne ja edestakaisin. Nautitaan aikaisista aamuista ja kello viiden herätyksistä, syödään aamupalaa silmät ristissä pimeässä keittiössä ja heitellään aamukahvit kahdella kulauksella naamariin. Tehdään hämmentävän sujuvasti (ja nopeasti) tarvittavat aamutoimet ja pujahdetaan ulos ovesta ennen auringonnousua. Fiilistellään hiljaisilla kaduilla ja hymyillään ujosti vähäisille vastaantulijoille. Seikkaillaan pitkät päivät kunnialla läpi ja illat vietetään mahdollisimman vetelästi, vältellään univelkaa ja hellitään toisiamme.

Tiedättekö mitä? Minä ihan oikeasti nautin tästä kaikesta. Arki tuntuu ihan hassulta, hyvällä tavalla hassulta ja juuri tämmöisessä tilanteessa se hetkessä eläminen on parasta. Vaikka onhan ne viikonloputkin aika ihania.

Viime viikolla alkoi minun ensimmäinen työssäoppimisjakso. Kuinka jännää! Kolmen vuoden tauon jälkeen hoitotyö maistuu mainiolta ja olosuhteisiin nähden olen pärjännyt yllättävän hyvin, melko hitaasti, mutta (melkein) varmasti. Työpaikkani on huippuhyvä ja mielenkiintoinen, ihmiset ovat ihania ja mikä parasta, minut on iloisesti toivotettu tervetulleeksi.

Tottahan toki arki on ollut raskasta, hetkellisesti jopa uuvuttaavaakin, mutta hitto soikoon me olemme pärjänneet hyvin. Ollaan vaan laulettu ja naurettu päivästä toiseen ja sekös jos jokin on ollut leppoisaa. Raskaatkin päivät tuntuvat paljon paremmilta, kun on tämmöinen ihana ja hassu perhe vierellä. Ja hymyily, se auttaa kaikkeen.

Mitä teille kuuluu? Kertokaa minulle jotakin kaunista tai hyvää tai mitä vaan ♥

Kuvat: Ville

16 kommenttia :

 1. Ihania kuvia ja mä vaan niin tykkään noista sun rastoista ihan hurjasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Voi kiitos Sara <3 Minäki tykkään niistä paljon!

   Poista
 2. Sinä ja teidän ihanat arkihassuttelut ja ilot! ♥ Mikäli tiivistän tämän hetken kauniit ja hyvät tuulet yhteen = Sinä ja tämä blogi! ♥ Aah...Positiiviset akut taas latautuu.....8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi voi kiitos tuhannesti <3 Emma sinä se aina piristät päivääni! Hihi. Oot ihana.

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hupsista, meinasin ihan innostua...Blogger vihottelee! :D

   Poista
 4. Ihania kuvia, elämänmakuinen blogi. Mukavaa kun löysin sinut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos <3 Mukavaa että kommentoit! Sydämellisesti tervetuloa seuraamaan :---)

   Poista
 5. Nuo sinun takut on ihan taivaalliset !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhii kiitos sinulle kehuista <3 Onhan ne kivat, enkä voisi koskaan kuvitella itselleni enää muuta tukkaa, vaikkakin ovat vähän sotkuiset sieltä sun täältä.

   Poista
 6. Miten pitkään noita takkuja on kasvatettu? Upeet. :)
  t. teinitakkujen omistaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliskohan noita kasvatettu suunnilleen viisi vuotta 8) Olivat ihan vähän yli olkapäiden, kun tehtiin. Kiitos Myrtti :--) Onnea sulle takkujen kasvatukseen!

   Poista
 7. Voi maailman söpöin sadetakki toivolla! Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi! Eikö :) Vaikka tosin ei ole sadetakki, mutta takki kuin takki :3

   Poista
 8. Olette niin suloisia ja halattavia!

  VastaaPoista