perjantai 21. helmikuuta 2014

RIIPPUVUUKSIA JA FLUNSSAPEIKKOJA


Hymy on herkässä taas. Takana on mitä mainioin lomaviikko ja mieli ei voisi enää parempi olla. Joka ikinen päivä on ollut ainutlaatuinen, sellaisia hyvän mielen, ilon ja riemun hetkiä täynnä. Minä niin rakastan perhettäni ja sitä aikaa, jota saan viettää noiden ihanimpien tyyppien kanssa. Voi miten he tekevät minut niin onnelliseksi pelkällä olemassaolollaan. Hihittelen!

Loma ei sentään ollut pelkkää riemua vain. Viimeiset kaksi lomapäivää vietimme Toivon kanssa flunssan kourissa ja tuo kolmas ihmistyyppi teki kaikkensa meidän oloa helpottaakseen. Täytyy kyllä sen verran kehua tuota miestäni, sillä hän on ehkä huomaavaisin ja avulian ihminen jonka tiedän ja tekisi mitä vain, että meillä muilla olisi hyvä olla. Onneksi flunssa on jo hiipumassa (toivottavasti) ja arki voi taas jatkua astetta energisemmin.

Erehdyin muuten lopettamaan tuossa yhtenä päivänä kahvin juonnin. Haha, että minä en muka joisi kahvia! Olenhan synnynnäinen kahviaddikti. Olin monen monta päivää mahaongelmainen, joten siitähän se ajatus sitten lähti ja tein äkkipikaisen ihmisen lailla radikaalin päätöksen. Kestihän sitä melkein viisi päivää. Jotain hyötyä siitä sentään oli, sillä tajusin olevani vähemmän kofeiiniriippuvainen mitä luulin ja nyt olenkin saanut kahviannokseni vähentymään pariin kuppiin päivässä. Hyvä minä!

Yhdestä riippuvuudesta toisenlaiseen, sillä nyt olen koukussa taas. Tämä riippuvuus kulkee nimellä Braking Bad. Ai kamala, miten koukuttaa. Ensimmäinen tuotantokausi meni tuosta noin vain ja nyt janoankin vain enemmän ja enemmän, hermoilen ja kädet syyhyävät. En jaksaisi millään odottaa, että Ville tulee töistä ja pääsemme aloittamaan kakkoskauden. Se on niin hyvä! Ja koukuttava, sanoinko sen jo? Walter on niin symppis ja muutkin hahmot toimivat loistavasti. Onko siellä muita samaiseen sarjaan hurahtaneita?

Tällä hetkellä tätä kirjoittaessani loikoilen sohvalla ja nautin hiljaisuudesta. Vaikka kuinka paljon rakastankin poikani seuraa, on nämä hetket kultaakin kalliimpia. Sen verran tuo uhmainen flunssapeikko on saanut dramaattisia hetkiä aikaan. Tämän hiljaisuuden lisäksi tästä hetkestä tekee täydellisen ikkunasta paistava aurinko, kahvi (haha) ja muhkea omatekoinen pulla. Loppupäivän ajattelin suukotella peikkoseni kanssa, loikoilla peittojen alla ja karistaa viimeisetkin flunssan rippeet!

Rakkautta ja valoa teille rakkaat lukijani  Suukotelkaa ja halikaa, pitäkää huolta toisistanne!

4 kommenttia :

 1. Täälläkin katsotaan Breaking Badia. Ollaan nyt kakkoskauden puolivälissä, mutta myöhemmät kaudet ovat kuulemma vielä parempia kuin kaksi ensimmäistä. Nautinnollisia sarjishetkiä ja pikaista paranemista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mahtavaa. Mekin jo aloitimme kakkosen ja hyvältä vaikuttaa tämäkin! Oi voi odotan niin innolla jatkoa :--) Kiitos sinulle Lintunen ♥ Ihanaa eloa sinne!

   Poista
 2. Anonyymi23/2/14

  Oon kattonu Braking Badin kokonaan! :) huippu sarja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuhuu! Hienoa! On kyllä huippu ja toivottavasti meno jatkuu samana loppuun saakka :--) Kiva kun kommentoit ♥

   Poista