keskiviikko 20. marraskuuta 2013

KAIKENLAISTA

Mukavia hetkiä ja yhdessäoloa, leppoisaa mieltä ja höpsöttelyä, elämän riemua ja rentoutumishetkiä. Ihanaa arjen eloa, oleilua ja perusmeininkejä. Sehän onkin parasta! Oma-aika on kyllä viime päivinä jäänyt minimaalisen vähäisiin lukemiin, sillä Toivo on päättänyt olla nukkumatta päiväuniaan. Tällaisissa tilanteissa huomaan, kuinka ehdottoman tärkeää se on. Onneksi Villellä sattuu olemaan juuri sopivasti pari vapaapäivää, joten saan hengähtää enemmän. Herra Huomaavainen pitää minusta erityisen hyvää huolta ♥ Huomenna pääsen taas kirupputoreille, jota odotan ehkä eniten!

Odotan myös kameran saapumista huollosta, sillä olen juuri saanut mahtipontisia inspiraatiokohtauksia! Haluaisin valokuvata kaikkea! Minulla onkin ollut mielessäni, että voisin aloittaa kuvailemaan enemmän meidän arjen touhuja, jotta tänne blogiinkin saisin monipuolisempia ototksia. Kun parempi kamera on saapunut taas keskuuteemme, ehkä innostumme murun kanssa kuvailemaan myös toisiamme ja ottamaan perhepotretteja. Kivaa!

Tänään meillä onkin pitkästä aikaa ainutkertainen tilaisuus, kun saamme Villen kanssa suunnata menojalkamme kohti Pispalan jo moneen kertaan tutuksi tulleita iltamia. Sellaisia leppoisia iltamia, joissa hyvällä tuurilla saamme nähdä hassuja, mutta ihania tuttavuuksia, nauttia oloistamme ystävällisissä tunnelmissa ja kokea pienen hetken vapautta lapsiarjesta. Ehkä siinä samalla korvamme saavat erityislaatuista hyväilyä, sillä onhan paikan päällä koko kaupungin siisteimmät levyjen pyörittelijät. Heille suon hymyn jos toisenkin. Ehkä täältä kotimme huudeilta saamme mukaamme vielä mukavan seuralaisen. Iltaa odottelen kuin kuuta nousevaa ja se hymyilyttää minua valtavasti!

Aurinkoista mieltä ♥

6 kommenttia :

 1. ♥ Toivottavasti teillä oli iltamat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ Iltamat oli ja ihanat sellaiset, joskin loppuivat aika lyhyeen, koska tuli NÄLKÄ :'D Emma ♥

   Poista
 2. * Ihanat sellaiset...tarkoitin! :-D

  VastaaPoista