tiistai 4. maaliskuuta 2014

HERTTAISIA HETKIÄ


Ensimmäistä kertaa Kahden kesken kaupungilla, päiväsaikaan, vain minä ja rakkaani. Voi miten vapauttavaa ja puhdistavaa se olikaan. Pieniä kirpparikierroksia, kävelyä siellä sun täällä, puoliksi syöty herkkuhamppari ja ranskalaiset, keskustorikahvit, istuskelua ja mieltä ilahduttavia keskusteluja. Onnellisia huokauksia ja rakkaudentäyteisiä hymyjä. Vain me kaksi ja rakkauskaupunki.

Saimme osaksemme monen monta hullunkurista, mutta suurimmaksi osaksi positiivista katsetta. Minua aina kovasti mietityttää, mitä ihmettä ne tuijottelevat tyypit oikein mielessään ajattelevat, kun me kaksi rääsyläisen näköistä tyyppiä hyppelehditään pitkin poikin käsikädessä ja hymyillään vähän kaikelle. Sitähän me aina ennen teimme. Oli muuten virkistävää muistella menneitä aikoja, niin sanottua entistä elämää, mitä kaikkea silloin tapahtuikaan. Huh samaan en varmasti enää pystyisi, mutta silti en muuttaisi päivääkään, kuten en myöskään tätä päivää. Tässä hetkessä, tässä ja nyt, minulla on parempi olla kuin koskaan.

Kohokohta taisi kuitenkin olla Villen äidiltä, Toivon mummilta tullut viesti. Siinä hän kertoi, kuinka Toivo oli syönyt kaiken ruokansa kiukkuilematta (ei vaan meidän kanssa) ja tämän jälkeen vieläpä nukahtanut syliin. Hyvä ettemme purskahtaneet itkuun keskellä katua, niin liikuttuneita olimme. Meinaan meidän vauvahan ei koskaan nukahtele syliin. Voi että, heillä oli varmaan ollut vieläkin hauskempaa kuin meillä.

Voisi jo pian ottaa uusiksi.

Ps. Virittäkäähän TV2:n päälle kello 21.00. Mielenkiintoinen ilta luvassa!

Kuvat: Ville

6 kommenttia :

 1. Ihanalta kuullostaa teidän söpöilyt! :) Kaikkea hyvää teille toivotan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, eikö! Söpöily on toisinaan kivaa tai oikeastaan aina. Kaikkea hyvää sinnekin, söpöilkää paljon ja halikaa <3

   Poista
 2. Voi ihanaa kuulla...<3 Sinä niin herttainen ja ihana, kuten aina! :-) Mun täytyy kyllä ehkä joku päivä päästä antamaan sulle livehali!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Voi sinua, ihana. Sinäpä se vasta herttainen oletkin. Niin kiva ja lämmin. Kuule, saat ihan koska vain tulla halimaan! Siihen asti, tässä virtuaalihali :3

   Poista
 3. ihan sydän pakahtuu kun lukee näitä sun juttuja! yritin sanoa jotain muutakin mut ei se nyt onnistu (karmee väsymys!) mutta: purmur <3

  mitä mieltä muuten olit tosta kannabis-illasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kurjuus, kun olen unohtanut vastata sinulle!

   Voih, Barna. Minunkin sydämeni pakahtuu sinun sanoistasi! Hymyilyttää ja hymyilyttää. Purr <3

   Kannabis-illasta olen aika montaakin mieltä, mutta päälimmäisenä mieleeni jäi pettymys. Melko vaisu, sellainen hissuttelumeininki oli päällä, eikä keskustelu päässyt oikein missään vaiheessa vauhtiin. Puhuttiin vähän sitä ja sitten tätä, mutta mihinkään ei perehdytty kunnolla ja osa tärkeistä aiheista jäi käsittelemättä kokonaan. Paljon oli keskustelua paikallaolijoiden omista kokemuksista, mikä on toisaalta hyvä, mutta faktoista ei sitten puhuttu juurikaan, mitkä minusta tuossa aiheessa on hyvin olennaisia. Sellaista ihme hyssyttelyä, mitä Suomessa on muutenkin asian tiimoilta. Eetu Pakkanen ja Päivi Räsänen tosin toi hienosti oman kortensa kekoon ja piti hyvin huolta tuosta huumoripuolesta! Tosin molempien kohdilla meinasin myös repiä pääni :'D Mitä mieltä itse olit?

   Poista