lauantai 1. marraskuuta 2014

KAIKENLAISIA PÄIVIÄ

Tämä viikko on sujunut sekä hyvin että huonosti. On ollut hyviä päiviä, huonoja päiviä, tylsiä päiviä, hitaita päiviä ja liian nopeasti kuluvia päiviä. On ollut energiaa ja väsymystä, iloa ja turhautuneisuutta. On ollut kaikenmaailman velvollisuuksia ja vastapainoksi möllöttelyä kotona. Aika paljon kaikenlaista, mutta oikeastaan ei yhtään mitään. Ollaan vaan oltu, menty ja ihmetelty.

Jos ihan rehellisiä ollaan, en oikeastaan ole tehnyt mitään kovinkaan järkevää. Olen laiskotellut laittoman paljon ja tehnyt ihan liian vähän koulutehtäviä, katsonut hullun lailla hyviä ja huonoja tv-sarjoja sekä pelannut ihan liikaa. Olen tutkinut, miten univelka käyttäytyy kropassani ja tullut siihen tulokseen ettei kovinkaan hyvin. Väsymyksen ansiosta koulunpenkillä istuminen on ollut ajoittain hyvinkin puuduttavaa, jonka vuoksi maksoin univelat ja päätin etten enää ikinä halua olla missään tekemisissä niiden kanssa.

Väsymyksestä huolimatta arjessa jumittelu on tuntunut mukavalta. Koko perheen väsymys aiheuttaa aika hilpeitä ja ei niin hilpeitä tilanteita, joista suurimmalle osalle voi nauraa räkättää kippurassa ja vedet silmistä roiskuen. Naurun ja hymyn voimalla olen etsinyt pieniä iloja hetkistä ja pyrkinyt nauttimaan sekä hyvistä että huonoista päivistä. Ihan parasta on ollut oma perhe ja yhdessäolo, halit ja pusut sekä onnellisuuden tunne siitä, että elämä tuntuu niin hyvältä juuri näin, tässä ja nyt.

Nyt puolestaan ajattelin nauttia viikonlopusta, parista vapaapäivästä ja tekemättömyydestä. Haluan keskittyä jokaiseen hetkeen ja positiivisuuteen, rentoutua tavallista enemmän ja ladata akkuja. Ensi viikko tuo tullessaan taas uudet kujeet ja uuden työssäoppimispaikan, joten skarppaaminen tuskin on pahitteeksi.

Rentouttavaa viikonloppua teille toivotan ja valoisaa marraskuuta ♥

Ps. Kuvat ovat yhdeltä aurinkoiselta päivältä, jolloin lehdet vielä tanssivat väriloisteessaan. Nyt jo odotan ihania pakkaspäiviä ja lumen alla narskuvia askeleita.

4 kommenttia :

 1. Voi, mitkä nappisilmät pojallesi on suotu. Tsemppiä marraskuuhun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Onhan ne aikamoisen hurmaavat <3 Kiitos tsempeistä! Sinulle myös valoa ja aurinkoista mieltä pimeään marraskuuhun :)

   Poista
 2. Söpö kuin mikä! Ja voi noita silmiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep <3 Ne on kyllä aikamoiset taikasilmät, kun välillä tuntuu että vaihtaisivat väriä :D

   Poista