keskiviikko 30. joulukuuta 2015

PÄÄTÖS


Nyt on tultu siihen pisteeseen, että tuntuu sopivalta päättää tämä tähän. Tämä pieni blogini, joka unelmoi hiljaisuudessa, eikä saa enää sanaa suusta. Sellaisia sanoja, jotka sopisivat tänne. Haluaisin aloittaa uudelleen, puhtaasti, tyhjästä. Kaiken alusta.

Aurinkoinen Toivoni on kulkenut kanssani pitkän matkan, mutta enää se ei vaan tunnu sopivan tähän hetkeen. Se tuntuu kaukaiselta, menneisyydeltä, toiselta ajalta. Kauniilta sellaiselta, täynnä rakkaita muistoja ja hetkiä. Niitä hetkiä jään kaipaamaan, mutta niitä hetkiä tulee myös lisää.

Mutta nyt, haluan olla vain tässä. Tässä ja nyt, tässä hetkessä, näissä ajatukissa. Kuunnella sydäntäni ja kertoa siitä. Sovittaa sanani tähän aikaan ja olla läsnä. Uusi vuosi vaihtuu ja sen myötä tuulet vaihtavat suuntaa. Ne tuulet, suunta ja tämä hetki on juuri oikea.

Uskon että palaan pian. Palaan kera uuden osoitteen ja toivotan tervetulleeksi.

Hymyilen. Olette rakkaita ♥

8 kommenttia :

 1. Kiitos kaikista kauniista ja suloisista teksteistä, jotka ovat olleet täynnä iloista mieltä ja positiivista energiaa! <3 Olet ollut hyvä esimerkki siitä, että aina löytää jotakin positiivista jos vain haluaa! :) Kaikkea hyvää jatkoon ja toivottavasti kuullaan pian <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih. Kiitos Emma itsellesi myös tuhannesti <3 Oot tuonut niin paljon iloa sekä tänne että minulle. Kuullaan varmasti pian <3

   Poista
 2. Anonyymi1/1/16

  Kiitos kun pidit tätä, blogisi oli rakas. <3
  On kuitenkin tärkeää kuunnella sydäntään ja tehdä oikeat päätökset, kun on niiden aika. Kaikkea hyvää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi <3 Nuo sanat merkitsee paljon. Sinullekin paljon iloa ja hyvää <3

   Poista
 3. Hyvää jatkoa, toivottavasti palaat pian <3 Ilmoitathan vaikka täällä, jos teet uuden blogi jossain vaiheessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin <3 Tarkoitus olisi palata mahdollisimman pian :3 Ilmoitan tottakai <3

   Poista