perjantai 30. lokakuuta 2015

PIENI MUISTO KEVÄÄSTÄMuisto toukokuun alusta. Muisto päivistä, jotka vietimme Toivon kanssa isäni ja hänen vaimonsa luona Pohjanmaalla. En tiedä mikä, mutta jokin niissä päivissä jäi hassusti mieleeni. Ehkä nämä kuvat, ehkä jokin muu. Aika usein palaan selailemaan juuri näitä kuvia ja juuri silloin tunnen itseni hyvin kiitolliseksi. Kiitolliseksi hyvästä isästä ja kiitolliseksi hyvästä isoisästä, paapasta. Paapasta joka on ehdottomasti maailman paras paappa ja onneksi niin, sillä hän on myös ainoa sellainen.

Vaikka pääsemmekin aika harvoin paappalaan, on ne kerrat sitten sitäkin arvokkaampia. Ainutlaatuista yhdessäoloa, vierailuja sukulaisten luo ja hauskaa puuhaa jokaiselle päivälle. Eikä tarvitse kauaa miettiä, mitä sitä sitten tekisikään yhdessä. Kamerat vaan kaulaan ja metsään! Taidan tietää keneltä olen perinyt kiinnostuksen luontoon ja valokuvaukseen. 

Mutta katsokaa nyt heitä. Kuvat kertovat enemmän. Eikä varmaan tarvitse kertoa, kuinka tärkeitä he ovat toisilleen. Ja kuinka tärkeitä he ovat minulle.

Ps. Voi apua, kuinka Toivo näytää paljon paljon pienemmältä kuin nyt!

8 kommenttia :

 1. Aivan ihania kuvia! Näistä näkyy rakkaus. :) Jotenkin tuli niiden välityksellä itsellekin sellainen pehmoinen olo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ihanista sanoista <3 Hienoa kuulla, että tunteet välittyy sinnekin :)

   Poista
 2. Naaws, miten ihania ♥
  Kuinka mahtavia muistoja nämä kuvat on!
  Toivo on kyllä ihan älyttömän suloinen, voih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih <3 Eikö vain! Näitä tämmöisiä on ihana katsella aina uudelleen ja uudelleen vaikka sadan vuoden päästäkin! Oih, onhan Toivo tuollainen aika söpö. Kiitos Kettu!

   Poista
 3. Oi mitä hyvämielen tunnelmakuvia, niin kaunista luontoa ja kauniita yhdessäolon hymyjä! Sekä sinä että Toivo näytätte muuten molemmat tosi paljon omilta isiltänne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihana Johanna <3 Luontoa plus hyvien tyyppien hymyjä ei taida voittaa mikään :3 Hih totta! Toivo kyllä nykyään näyttää niin omalta itseltään, että vaikea vertailla, mutta itse olen kyllä tosi paljon isäni näköinen :)

   Poista
 4. Näistä kuvista välittyy uskomattoman hieno tunnelma. Kiitos kun jaoit tämän hetken! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih. Aivan ihana kuulla, että välittyy. Kiitos itsellesi Hanna <3

   Poista