torstai 16. lokakuuta 2014

AAMUPÄIVÄ

Viime yö oli aika hassu. Okei, se tuntui ehkä yöllä kaikelta muulta kuin hassulta. Nukkuminen oli ajoittain miltei mahdotonta ja hermoni olivat koetuksella. Toivo vain huusi ja kiukutteli. Keskellä yötä. Ei ehkä mikään täydellisin ajankohta heittäytyä hankalaksi.

Toivo karjui minulle täyttä kurkkua: "En minä osaa nukkua, en halua nukkua, älä koske, mene pois, haluan äidin viereen!" Aika ristiriitaista sanon minä. Sitä hetken kuunneltuani kaappasin pojan syliini peittoineen päivineen ja laskin viereemme. Varsinkaan sen jälkeen kukaan meistä ei nukkunut enää hyvin. Voi Ville parka, joka joutui menemään vielä aamuvuoroon.

Yöllisistä meiningeistä sain seurauksena jäätävän päänsäryn ja harmiksemme oli pakko perua sovitut leikkitreffit kavereiden kanssa. En tiedä mistä huono yö johtui, mutta toivottavasti ei ainakaan uninallesta, joka vietti Toivon kainalon sijasta yönsä päiväkodissa.

Kaikesta huolimatta meillä on tänään ollut ihana aamupäivä. Heti aamupalan jälkeen kiiruhdimme päiväkotiin hakemaan kadoksissa olleen nallen (voi sitä jälleennäkemisen riemua) ja sen jälkeen jäimme ulos seikkailemaan. Mikä mieletön ilma siellä olikaan! Hyppelehdimme ja juoksimme sinne tänne, hassuttelimme ja nauraa kikattelimme hassunkurisesti. Oli kyllä kerrassaan ihanaa. Minä niin nautin tuon rakkaan peikkoseni seurasta. Ihan paras tyyppi hän on ♥

Aurinkoista torstaipäivää kaikille!

4 kommenttia :

  1. NIiin ihania kuvia! <3 <3 :)

    VastaaPoista
  2. Komppaan Taniaa, aivan ihania syyskuvia ja värimaailma! <3

    VastaaPoista