keskiviikko 24. syyskuuta 2014

YHDET SUNNUNTAIBILEET JA TÄMÄ PÄIVÄ

Hupsista vain, olenkin unohtanut jakaa täällä nämä hassut Villen ottamat kuvat Toivosta. Kuvat ovat yhdeltä ihanalta sunnuntai-illalta, jolloin piipahdimme Tampereen Laikunlavalle katsomaan ystäväni musiikkikeikkaa. Bilemeininki oli kohdillaan, varsinkin tällä pienimmällä sankarilla, kuten saatatte huomata. Minusta nämä kuvat kuvastavat hyvin Toivon luonnetta. Juuri tuollainen hän on, veikeä ja aurinkoinen, pieni eloisa hassuttelija höpsöttelijä, joka ei pysy hetkeäkään paikoillaan. Niin ja mahdottoman söpökin vielä, tietenkin.

Tänään meillä on ollut erityisen kiva päivä. Jopa Toivollakin, mikä on suorastaan ihme niiden monien kuikkupäivien jälkeen. Olemme vietelleet leppoisaa vapaapäivää, nauttineet yhteisestä ajasta ja yhdessäolosta. Minä onnekas olen saanut pienen oman hetken kirpparikierroksen merkeissä ja vietimme aikaa kaupungilla myös yhdessä. Ilmassa on leijaillut hyvää mieltä ja hyvänolontunteita, hassuttelua, laulua ja naurua, onnellisuutta ja iloa, aurinkoa ja syksyn tuoksuja. Kaikkea sitä, mitä elämältä voikaan toivoa. Sellainen varsinainen hymypäivä.

Hymyjä kaikille ♥

Kuvat: Ville

6 kommenttia :

 1. ....♥ Mää tuun näistä kirjotuksista vaan niin hyvälle tuulelle, KIITOS! :)

  VastaaPoista
 2. Voisin komppaa edellä kommentoivaa Emmaa :) Voi että. <3

  VastaaPoista
 3. Anonyymi26/9/14

  Hei, kiitos kauniista blogista! Minua kiinnostaisi kovasti tietää, että minkälaista se lähihoitajaksi opiskelu on todellisuudessa. Mikä on sinulle ollut haastavinta, ja kuinka päädyit alalle. Mietin itse hakeutumista ko. alalle, ja tuntuu että haluaisin ihan kokemuksia ihmiseltä ihmiselle, että minkälaista opiskelu/työnteko alalla on.

  Onko mielestäsi työllistyminen alalla kuinka helppoa? Itselläni on jo yksi tutkinto alla, ja pitäisi päästä oikeisiin töihin mahdollisimman pian. Kuulemma kaksi vuotta kestää opinnot aikuispuolella.

  Ymmärrän että sinullakin on kiirettä ja kaikenlaista hässäkkää. Jos vaan suinkin ehdit ja haluat niin olisi mukava kuulla sinun kokemuksiasi. Olen sivusta seurannut blogiasi, ja jotenkin koen samaistuvani sinuun todella monessa asiassa. Siksi olisi kiva kuulla juuri sinulta että minkälaisena juuri sinä koet hoitotyön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sinulle itsellesi myös! Aivan ihana kommentti tämä :)

   Oikein mielelläni voin omista kokemuksistani kirjoittaa! Olen ajatellut, ettei se kovinkaan monia kiinnosta, mutta ehdottomasti otan sen pian työn alle, kunhan vain suinkin ehdin :) Minusta lähihoitajan työ on kovin hieno ja tärkeä ammatti, itse tykkään ja nautin siitä todella. Vaikka enhän minä vielä oikeisiin töihin ole päässytkään! Kaksi vuotta tosiaan kestää aikuispuolella koulutus :)

   Minun käsittääkseni työllistyminen on melko helppoa, jos vain kelpuuttaa kaikenlaisen työn :) Esim uskoisin, että vanhusten pariin pääsee helposti töihin. En sitten tiedä miten pienemmillä paikkakunnilla työllistyy, mutta kaupungeissa luulisi ainakin töitä löytyvän :)

   Voisin suositella alaa ihan kaikille empaattisille ja auttamisesta kiinnostuneille tyypeille. Se että joka päivä saa auttaa, hoitaa ja tehdä jonkun päivästä edes vähän parempi, se on ihan mieletön tunne :) Työ on todella palkitsevaa, ei ehkä rahallisesti, mutta siitä välitäkään :)

   Pyrin kirjoittelemaan aiheesta jossain vaiheessa! Toivottavasti löydät itsellesi sopivan koulutuksen ja työn, vaikka sitten hoitajana :) Onnellista syksyä <3

   Poista