tiistai 30. syyskuuta 2014

VAUVA TOIVONEN

Apua mutta sehän on vauva! Meidän vauva Toivonen. Voi miten pieni hän on joskus ollut, ihan pikkuruisen pieni ihminen. Sellainen kovin ihastuttava ja hassu, maailman suloisin tietenkin. Syntymästään asti Toivo on ollut sellainen oikea aurinkopoika, niin iloinen ja hymyntäyteinen, tyytyväinen, mutta vaativa. Maailman parhain Toivo.

Jokaista kuvaa katsellessani herkistelin ja hihittelin hillittömästi. Tuollainenko hän oikeasti oli? Onko siitä oikeasti niin kauan aikaa, etten muista. Miten hän tuhisi, miltä hän tuntui ja miltä hän tuoksui? Miten hän itki ja miten hän nauroi? Olenko kadottanut kaikki ne pienet suuret yksityiskohdat, jotka silloin luulin muistavani ikuisesti?

Ehkä en muista kaikkea, mutta ne tunteet, ne minä muistan. Ne kaikki äärettömän suuret rakkauden tunteet, ilon ja onnellisuuden, koko tunteiden kirjon. Kaiken sen, mitä se pieni vauva minulle antoi, sen mitä häneltä opin, miten hän minua kasvatti ja sen, miten hän kertaheitolla teki elämästäni merkityksellisempää. Sen että saan olla äiti, sillä se jos jokin on sanoinkuvaamattoman hienoa, hienointa maailmassa.

Joskus minua harmittaa, etten tajunnut ottaa ainuttakaan oikeasti hyvää ja taiteellista valokuvaa vauvasta, tuollaisia räpsyjä vaan sieltä sun täältä. Taisin elää uuden elämän ja rakkauden hurmiossa, omassa pienessä onnellisuuden kuplassa, ettei sellainen tullut pieneen mieleenikään. Mutta toisaalta, onko sillä mitään väliä, sillä kaikki ne muistot ovat jääneet sydämeeni ikuisesti.

Kyllä sitä saa joka päivä hämmästellä, mikä mahtava pikkutyyppi me ollaan saatu aikaan. Meidän oma rakkausvauva ♥

Ps. Tänään näin ystäväni kaksiviikkoisen vauvan. Ihka oikean, kauniin ja niin äärettömän suloisen poikavauvan. Apua mikä vauvakuume! Vauva, vauva, vauva!

Seitsemän ensimmäistä kuvaa kuvannut Ville

12 kommenttia :

 1. Onpas veikeitä kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitos! Veikeä on poikakin :--)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Ja mahtavat ilmeet poitsulla, ilmeikäs toveri! :)

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos sinulle! Hän on kyllä melkoinen ilmeilijä :--) Vieläkin!

  VastaaPoista
 4. Lotta30/9/14

  Onpas hänellä kauniit silmät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, niin on! Tuollaiset nappisilmät :')

   Poista
 5. VAUVA ❤ Ihana sulokääryle!

  VastaaPoista
 6. Niin no. Mitäs tähän nyt taas sanoisi. Viimeksi me alettiin tehdä vauvoja kun tarpeeksi katseltiin tätä vauvaa ruudun toisella puolella.... (No ei se nyt ainoa syy ollut mutta :D) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :---------D Eikä! Ootte niin ihania <3

   Poista
 7. Voihan vauva ja miten suloinen vauva! Ei yhtään helpota vauvakuumetta tällaiset ylisöpöt kuvat! :)
  Mä itsekin tuossa taannoin selailin itku kurkussa meidän prinsessan vauvakuvia, enkä voi uskoa miten pieni toinen on ollut! Rintaa puristaa ja ahdistaa, kun mä mietin miten iso tyttö mulla jo on. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih vauvat on! Vauvakuvien katseleminen on petollista puuhaa! Ihan hämmentävän nopeasti ne kyllä kasvaa. Sinunkin vauvasta on kasvanut niin valloittava pieni neitonen <3 Ihanan kamalaa, mutta niin kaunista ja herkistävää :')

   Poista