perjantai 1. elokuuta 2014

PERHOSIA VATSASSA

Hei hei ihana heinäkuu!

Uusi kuu on täällä ja fiilikset ovat odottavaiset. Mitäköhän elokuu tuo tullessaan? Toivottavasti kaikkea hyvää, hyvää mieltä ja onnistumisia, voimaa ja energiaa. Hirmu paljon on luvassa muutoksia, uusia asioita ja uuden opettelua, joita jo jännityksestä soikeana odotan. Onneksi saan jännitellä vielä hetken.

Tämä viikko on ollut ihan hassu. Reissun jälkeiset pari yhteistä vapaapäivää ja oikeastaan kaikki muutkin päivät ovat menneet ja tulleet tuosta noin vain, laiskotellen ja muuten vain oleillen tekemättä mitään. Mikäs sen hullumpaa olisikaan, kuin yhdessä perheen kesken hikoilla kotona neljän seinän sisällä kolmenkymmenen asteen lämpötiloissa. Hauskaa ainakin on ollut, naurua bimboilun kera, nihkeitä ihoja ja iltaisin sohvalla hikoilua valvoen aina liian myöhään. Tällaisilla ilmoilla on kai kerrankin hyvä syy käydä vähän hitaalla ja relata tavanomaista enemmän. Ehkä tämä laiskottelu on oireilua tulevasta, sillä nyt jos koskaan on aika pumpata energiavarastot täyteen.

Aika paljon olen kuluttanut energiaani ajatteluun. Olen ajatellut ja ajatellut. Olenkohan ajatellut liikaa? Pääni on pyörällä tulvivasta ajatusvirrasta, enkä tiedä miten päin olisin. Itse levottomuus on vallannut minut ja mieleni on selittämättömällä tavalla vähän hassu. Kädet hikoilevat ja vatsassa lentelee kokonainen perhosparvi. Jännittää niin kamalan paljon, ettei mistään meinaa tulla mitään. Naurattaa ja itkettää, hyvällä tavalla ja haikeudella. Apua.

Pian se koittaa. Tällä viikolla saimme ilouutisia kirjeitse, jossa kerrottiin Toivolle varmistuneesta päivähoitopaikasta. Tänään kävimme kurkistelemassa kyseisen päiväkodin paikkoja jo ulkopuolelta, leikimme ja telmimme pihassa, josta tulee pian osa Toivon arkipäivää. En tiedä, onko minulla koskaan ollut tällaisia fiiliksiä kuin nyt. Sellainen superhyvä olo, mutta niin haikea ja itkuinen. Ihanaa, kamalaa, ihanaa! Mikä tunteiden sekamelska.

Miten minun pieni peikkonen voi olla jo noin iso ♥

2 kommenttia :