torstai 24. heinäkuuta 2014

ON ILMOJA PIDELLYT

Hei toverit! Minun oli tarkoitus tulla kirjoittelemaan tänne kuulumisia, mutta tadaa, pääni lyö tyhjää ja ajatukset harhailevat. Tämä helle on laittanut aivoni offline-tilaan, eikä tajunnanvirtaus tällä hetkellä ole kehuttavaa. Vaikka tuskin olen ainut, jolla pää on pehmentynyt näillä keleillä.

Mutta ilmoja on pidellyt ja helle on mitä mainioin! Hikisiä lakanoita ja aamiaisia auringon paahtaessa keittiötä, pikaisia ruuanlaittohetkiä ja päivällisiä ulkona, kuumuutta ja virkistäviä tuulia, touhukkaita iltapäiviä ja seesteisiä iltoja. Ihanaa yhdessäoloa ja kesäonnea.

Olemme Toivon kanssa kahden kesken nautiskelleet parvekehetkistä kera herkkujen, käyneet puistotreffeillä, muuten vain ulkoilleet siellä ja täällä tai ihan vain hengailleet hikisissä kotioloissa. Olemme myös saaneet kunnian vierailla koko perheen voimin mahtavissa yksivuotiskemuissa, Toivo on päässyt ensimmäistä kertaa rannalle leikkimään ja pulikoimaan, olemme käyneet lähistöllä nuuskuttelemassa lampaita yhdessä ihanien ystävien kanssa ja tehneet kivoja kävelymatkoja sinisen taivaan ja auringon alla. Viime päivät ovat olleet niin kivoja, hauskoja, ihania ja leppoisia!

Yhtenä päivänä löysin pyykkikonetta tyhjentäessäni märkien vaatteiden joukosta mukavan yllätyksen. Vaipan! Tai entisen vaipan, sillä arvaatte varmaan mitä sille oli käynyt. Tänään minä sitten teippirullalla hinkkasin joka ikisen nukkaisen vaatteen puhtaaksi ja voin olla varma, että näin ei käy enää toiste. Tänään olen muutenkin viettänyt siivouspäivää, mikä on näillä helteillä aika mielenkiintoinen tapahtuma. Vielä myöhemmin pitäisi lähteä shoppailemaan (apua) Toivolle muutama uusi t-paita, sillä kirpparionneni vaatteiden suhteen on ollut mitätöntä. En vain ymmärrä, miksi uudet myynnissä olevat lastenvaatteet ovat suurimmaksi osaksi niin hirveitä, varsinkin pojille? Niiden pitäisi olla sellaisia ihania, suloisia, värikkäitä ja iloisia vaatteita!

Mutta nyt on kesämeiningit kohdillaan! Pää pehmiksenä, mieli korkealla ja hymy huulilla. Naurua, hyvää mieltä ja paljaita varpaita! Ihania päiviä, iltoja ja aamuja, hetkiä, retkiä ja parhaita oloja. Iloa, iloa, iloa!

Nautitaan ♥

6 kommenttia :

 1. Ihania jätskihetkiä teillä! :D

  VastaaPoista
 2. Anonyymi24/7/14

  Millä oot tehny sun bannerin? :) tosi ihana! Ja muutenkin tosi ihana blogi !:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sinä ihana, miten minua hymyilytit <3 Bannerin oon tehnyt jollain grafiikkaohjelmalla ja ihan vain jollain erikoisella fontilla, minkä nimeä en nyt millään muista. Kirjoitan sen tähän, jos jostain saan sen selville :--) Ihanaa loppukesää sinulle!

   Poista
 3. Kylläpäs taas piristi mieltä tämä, kiitos ❤ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Emma, kiitos itsellesi, olet suurenmoinen <3

   Poista