maanantai 14. heinäkuuta 2014

AIKA MONTA LEIKKIPUISTOKUVAALeikkipuistoissa oleilu on aika mukavaa. Meidän "takapihana" toimiva Tampereen Sorsapuiston leikkipaikka on ehdottomasti yksi Toivon lemppareista ja sinne voimme kävellä ilman rattaita tuosta noin vain, milloin huvittaa. Koskipuistossa sijaitseva Pikku Kakkosen leikkipuisto on myös hauska parin kokemus kerran jälkeen, vaikkakin arkikäytössä se on ehkä turhan iso ja suosittu.

Useimmiten Toivo juosee härvelistä härveliin, eikä kovinkaan kauaa jaksa keskittyä yhteen laitteeseen. Oikeastaan hiekkalaatikko ja kaikenlaiset ratit taitavat olla ainoita sellaisia, joiden parissa hän viihtyy pidempiä aikoja. Toivo osaa jo hienosti ottaa muut lapset huomioon, vaikka joskus meinaakin viedä lapion toisen kädestä tai heittää hiekat toisten niskaan. Toivo on sellainen menevä, mutta rauhallinen puistoilija, hän on varovainen ja harkitsee tarkkaan, mihin uskaltaa mennä. Hyvä niin!

Ja voi tuota pientä aurinkopoikaa, kuinka hän aina nauttii olostaan. Hän vipeltää menemään, juoksentelee käsiä heiluttaen ja mitä ihmeellisemmissä asennoissa (kuten yhdestä kuvasta näkyy), velmuilee, höpöttelee ja kiljahtelee, ilmeilee minkä jaksaa ja hymyilee taukoamatta tai keskittyy niin, että kieli tippuu pois suusta. Miten eloisa ja riemukas hän onkaan!

Puistosta lähtiessämme saattaa käydä, kuten kahdessa alimmaisessa kuvassa tai sitten hyvällä tuurilla juoksee itse portille sanoen kotiin

Minusta tuntuu, että saamme puistoissa usein pitkiä katseita omakseen. En tiedä mistä se johtuu, ehkä Toivosta, ehkä hänen hassusta olemuksestaan tai eloisista touhuistaan tai sitten ihan vaan meistä kaikista. Ehkä ollaan jotenkin hassuja, kuka ties. Eikä kyllä mikään ihme, sillä taidan näköjään itse näytää aika hölmöltä kököttäessäni miten sattuu.

Kuvat: Ville

10 kommenttia :

 1. Voi sentään miten liikuttava tuo toisiksi viimeinen kuva! Nyyh! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekin :'D Hän on aikamoinen <3

   Poista
 2. Anonyymi14/7/14

  Kyllähän söpö hippiperhe (kuten te!) varmasti aina saa huomiota ns. tavallisemman näköisten/oloisten perheiden joukossa. (: Ihan kuten muutkin massasta poikkeavat perheet. Erilaisuus kiinnostaa ihmisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe. Ehkäpä! Toivottavasti tuojottelevat hyvällä. Etteivät ajattele, että voi lapsiparka, keiden matkaan on joutunut :')

   Poista
 3. Anonyymi14/7/14

  Sun tukka on nii huikee että siks ne tuijottaa! Ja aattelee voi ku mäki uskaltaisin.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe ai on vai! Ei kai sentään ;)

   Poista
 4. mullakin on kyl aina pikku2 puistos semmone olo et kaikki tuijottelee :D Meelis ei myöskään pysy hetkeäkään tuolla paikallaan vaan pitää kokeilla vähän kaikkia juttuja... Ujostelee tosin siinä ihan pienimmässä liukumäessä olevia pupun ja pellen kuvia ikkunoissa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha hyvä että muillakin :--D Voi Meelis <3 Pitäis mennä joskus yhtä aikaa puistoilemaan!

   Poista
 5. Ootte ihania ja taas niin pirtsakoita kuvia! Mää niin tykkään tästä blogista, aih! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emma! Voi että sinä se kyllä oot ihana! Minäkin tykkään susta <3

   Poista