torstai 13. helmikuuta 2014

KOHTI LOMAHETKIÄ!

Voihan kissa sentään! Laiskan leikki, suloinen läheisyys ja sydämeen uppoutuva kehräys. Kuuletteko sen? Purr. Letkeää olemista, hymysuita ja huolettomuutta. Tämän otuksen, näiden fiilisten ja kuvien saattelemana pääsemmekin juuri oikeanlaisiin tunnelmiin!

Tässä on ollut aikamoisia hulluja päiviä, Villellä yhdeksän päivän työputki sekä minulla sairastelua ja dramaattisia uhmatuhmahetkiä Toivon kanssa. Huh! Olosuhteisiin nähden olemme pärjänneet kuitenkin hämmentävän hienosti ja epätoivoisia tuntemuksia ei ole tarvittu. Mutta oli miten oli, meillä alkaakin tänään viikon loma!

Pärisen onnesta! En epäile hetkeäkään, etteikö meille olisi ihania hetkiä luvassa. Huomenna pääsemme pitkästä aikaa koko perheen voimin kyläilemään, näkemään ihania tyyppejä ja vähän tutkiskemaan meidän tulevaa uutta kotiamme. Lauantaina olisi luvassa minun ja Villen kahdenkeskeinen kaupunkireissu, jota olemme odottaneet kauan. Yhteisiä kirpparikierroksia, hyvää ruokaa, käsikädessä kävelyä, rakkaan seuraa ja romanttista yhdessäoloa. Voihan rakkaus, me olemme niin ansainneet sen ♥ Ensi viikon puolella pääsemme vielä illanviettopuuhiinkin ja saa nähdä, mitä hauskaa me silloin keksitään.

Tämän huomisesta alkavan viikon pätkän ajattelin käyttää mukaviin ajatuksiin, oloihin ja fiiliksiin, yhdessäoloon, rentoiluun, halipusuhetkiin, hyvään ruokaan ja herkkutteluun. Voi mitkä ihanat ajatukset ja mielikuvat valtaavat pääni ja hymy nousee korviin! Eihän tässä muuta tarvita kuin hyvä mieli ja maailman paras perhe.

Rentouttavaa viikonloppua kaikille, reipasta mieltä ja lempeitä ajatuksia. Hyviä ja onnellisia oloja ♥

4 kommenttia :

 1. Voi mikä kieriskely. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ♥ Tuo on kyllä aikamoinen pyöriskelijä ja puskija. Niin kiltti ja rakas :3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. UUUUUU juu jee! Arvaa vaan olenko helpottunut. Tekisi mieli jo pakata ja lähteä ♥

   Poista