sunnuntai 23. helmikuuta 2014

ERIKOISIA OLOTILOJA

Voihan mielen oikut sentään. Tänään on ollut niin kummallinen olo, hämmentävä ja mietteliäs, tavallista herkempi ja muuten vain omituinen. Keskittyminen asiaan kuin asiaan on ollut hirvittävän hankalaa. Ajatukseni ovat harhailleet ihan liikaa, joten teinkin jo päätöksen, etten ajattele tänään enää mitään. Hymyilyttävän hyvin on toiminut.

Sen verran erikoinen päivä tänään on ollut muutenkin, sillä nuo minun peikkoseni lähtivät vuorokauden mittaiselle minireissulle mummilaan. Vaikka olinkin odottanut heidän menoaan riemukkain mielin, tulin silti hetkellisesti todella suruiseksi. Yhtäkkiä ei tehnytkään mieli olla yksin. Onneksi suiruiset tuntemukset lähtivät yhtä nopeasti kuin tulivatkin ja mieli on taas rento. Mikäs tässä minun on ollessa, täydessä hiljaisuudessa ja puti puhtaassa kodissa, kissarakkaiden seurassa.

Flunssaolot painavat vieläkin ja tuntuu, kuin ne ottaisivat takapakkia. Tämän illan taidankin viettää sohvan pohjalla peittokasan alla, rentoutuen ja fiilistellen yksinoloa. Kaikki mahdolliset toiminnot lukitsen offline-tilaan ja suuntaan jalat kohti kattoa. Taidan myös hipsiä petiin tavanomaista aiemmin. Huomenna olisi kiva käyttää omaa-aikaani vapaasti, muuallakin kuin räkänokkana laiskotellen. Olisikin kiva päästä kaupungilla pyörähtämään, kirppareita koluamaan ja ihanaa uutta ystävääni tervehtimään. Joten hei hei flunssamörkö!

Tulipas tässä kirjoittaessa erityisen hyvä mieli. Sain myös mieltä ilahduttavan kuvan Toivon ja mummin halihetkestä, jota katsoessa tuli niin onnellinen olo. Voi miten Toivo nauttii olostaan, isipeikkokin ja minä myös. Ja minullahan on chilipähkinöitäkin!

Kaunista iltaa ja rauhaisaa yötä kaikille. Onnen oloja  

2 kommenttia :

  1. Oi, tuollainen oma rauhanhetki joskus tekisi kyllä poikaa. Viis vaan rauhassa keskittyä huristelemaan ompelukoneella tai kutoa tai rapsutella kissoja ihan niin pitkään, kuin jaksaisi :) tosin yötä en varmaN kyllä osais yksinäni nukkua. Pelottaisi varmaan liikaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No todellakin, ainakin minulla on tällä hetkellä melkoisen seesteinen olo :3 Kuule pidä sellainen sinun oma rentoutumispäiväsi, saattele pojat pienelle reissulle ja illalla otat avosylin heidät taas vastaan. Ja koko päivän saisit tehdä mitä vain! Olet varmasti sen ansainnut. Pian teitä onkin sitten jo kolme ♥

      Poista