keskiviikko 15. tammikuuta 2014

HIRMUINEN HUMORISTI AUTOLAINEN!


Hänhän on varsinainen hurmuri - vai mitä! Toivo on ihan mahdottoman hassu, letkeä ja humoristinen pikkutyyppi. Ennen kaikkea ihan älyttömän hauska ja välillä saa nauraa vedet silmissä hänen mitä ihmeellisimmille touhuille! En tosiaankaan tiedä, mitä tästä tyypistä tulee, mutta jotain aivan uskomattoman hienoa sen täytyy olla.

Ilmeilyn maailmanmestaruuskaan ei voi kaukana olla. Vallattomien kujeilujen ja stand up -meininkien lisäksi ykkös juttuna taitaa tällä hetkellä olla mitkäs muutkaan kuin autot. Joka välissä kuuluu prrr prrr ja renkaat pyörivät siellä sun täällä. Ei meillä ainakaan vauhtia puutu!

Minun  höpsöläinen ♥

12 kommenttia :

 1. en kestä tuota sun vauvvaasi! <3

  VastaaPoista
 2. Kuinka sulonen toinen voikaan olla ja niin veikeät ilmeet, I-H-A-N-A! ♥

  VastaaPoista
 3. Voi mikä hymypoika ♥

  VastaaPoista
 4. Ahhaha ja Toivolla vaan ilmeet lisääntyy!

  VastaaPoista
 5. Ihana pieni teillä. Meillä kanssa autot on niin IN tällä hetkellä!! Auto sitä ja auto tätä. Poika raahaa pikkuautojaan huoneesta toiseen sitä mukaa missä teen kotiaskareita. Ulkona huutaa rattaista Auto, Auto niin että varmasti jokainen auto tulee noteerattua ihan erikseen :D Meidän poika täyttää kaksi maaliskuussa ja kiva seurailla teitä kun pojat taitaa olla aika samanikäisiä ja samat kujeetkin ne taitaa ;) Hassua mutta pojissa on paljon samaa näköäkin, paiks että meidän poitsun geenit on puoliksi Afrikassa :) Puhuuko teidän pikkarainen paljon? Meidän pojan sanavarasto ja puhelahjat on vielä niin hakusessa. Ei vielä sano lauseita vaan yksittäisiä sanoja. Muistelen että miun kaksi tytärtä puhuivat jo vuoden iässä niin että suunvuoroa ei saanut. Mutta voi olla että muistan väärinkin. Siitä on jo niin kauan kun tytöt oli pieniä. Vaikka kaikki aikanaan, niinhän se menee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee kuulostaa niin tutulta teidän meininki! Ehkä he ovat hengenheimolaisia toisilleen? ;) Toivo on niin isäänsä tullut ulkonäöltään ja vaikka meillä isi onkin suomalainen, on hän aika paljon ulkomaalaisen näköinen! Nyt tuli hinku nähdä teidän poikanen :--D

   Kaikki aikanaan ja jokainen omaan tahtiin, niinhän se menee :--) Meilläkään ei poikanen vielä lauseita puhu, mutta yksittäisiä sanoja tulee jonkin verran. Nekin on suurimmaksi osaksi vielä sellaisia omia versioita, joita kaikki ei ymmärrä. Odotan kyllä itsekin malttamattomana puhetta, jotta voisi edes vähän ymmärtää mitä pienen mielessä liikkuu :--) On tässä pitänyt tehdä Toivosta ihan oma postaus, kun tuo puolitoistavuotis höpöttelykin jäin ikävästi, mutta ehkä tässä pian saan sellaisen aikaan!

   Kiitos ihanasta kommentista Leppis ♥

   Poista
 6. uusi lukija ilmottautuu =))) veikee pikkunen =D tervetuloa meitä seuraamaan tutipuu2012.blogspot.fi ja kurkkaamaan arvontakin =))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipä hei ja tervetuloa! Mukavaa että ilmoitit itsestäsi :--) Heheh onhan tuo vauvani aikamoinen tapaus :--D Oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua sinulle! Ps. Käynkin heti vastavierailulla 8)

   Poista