keskiviikko 1. tammikuuta 2014

HEI VAIN JA TERVETULOA KAUNIS VUOSI!

Hei te kaikki siellä! Minähän se täällä taas huutelen, jos jokunen vielä sattuu minut muistamaan. Tässä on tullut pyörittyä tavanomaisen vähän tietokoneella tai minkään sortin sosiaalisissa medioissa, enkä oikeastaan ole blogiakaan sen kummemmin muistanut edes miettiä, joten jonkinlainen luova tauko on kai ollut meneillään. Mutta hengissä ollaan, naama hymiönä ja fiilis mitä parhain! Saanen nyt seuraavaksi vähän höpötellä teille.

Näyttää taas pahasti siltä, että aika on kulunut laittoman nopeasti ja joulukin mennä vilisi ohi silmieni. No mitenkäs se joulu meillä sitten menikään? Siinähän se – tuli ja meni! Aatonaattoa ja aattopäivää vietimme landella Toivon mummin luona, sekoiltiin väsymyksestä ja haukoteltiin, syyötiin pestofetaherkkujuttuja sekä pinaattikeittoa munalla ja aattoillaksi tultiin kotiin lisää sekoilemaan. Pukki oli tuonut muutaman paketin tuolle pienimmälle, joita sitten loppujen lopuksi jouduin itse availemaan, sillä eipä tuota peikkopoikaa ihan hirveästi vielä kiinnostanut materiaonni. Kiitos vain ihanille isovanhemmille kivoista lahjoista, joita osasitte ostaa tarpeeksi vähän ♥ Meidän karvaisin peikko vietti jouluyöt töiden parissa ja sillä välin me muut loikoilimme kotona tehden ei mitään. Ja iltaisin minä vetelin kaksin käsin sipsejä, kuten arvata saattaa. Melko jouluista, eikö? Joulupäivänä tein itse jouluaterian, johon kuului mm. tofukinkku, soijapyörykät ja perunat, gratiini sekä muutamia lisäkkeitä, joita sitten syötiin isipeikon herättyä uniltaan. Oli rauhaa ja riemua, iloa, yhdessäoloa ja tanssia sekä räppiä ja rakkautta tietenkin! Itse joulufiilistä en kyllä mistään löytänyt, mutta eihän se haitannut, kun mieli ja seura oli mitä parhain ♥

Seuraavan määrittelemättömän ajan olen päättänyt olla ihan vain kotona. Tässä on tullut sinkoiltua enemmän tai vähemmän sinne sun tänne, joten nyt haluan rauhoittua kodin tunnelmaan ja palata taas takaisin ihanan turvalliseen arkeen. Kaikki kauniit ja yksinkertaiset hetket, rakkaus ja läheisyys, arjen nautinnot ja hetkessä eläminen on sitä, mitä elämältäni haluan. En sinkoilua paikasta A paikkaan B ja takaisin. Edellä mainittuihin asioihin haluan panostaa täysillä.

Ja aika vain jatkaa kulkuaan ja tänään saammekin riemuiten toivottaa: tervetuloa uusi vuosi! En voi muuta kuin hymyillen todeta, kuinka kiitollinen olenkaan viimeisestä vuodesta tai oikeastaan viimeisesta kahdesta vuodesta, sillä ne ovat olleet ehdottomasti elämäni parhaimpia. Ja nyt on sellainen kutkuttava ja kihelmöivä tunne, että tuleva vuosi voisi mahdollisesti olla vieläkin parempi. Kaikenlaisia pikkuisia muutoksia on ehkä luvassa, joista olen enemmän kuin innoissani!

Rauhaa ja rakkautta, iloa, valoa ja onnellisuutta! Olkoon vuosi 2014 meille kaikille lempeä ♥

Ps. Olen niin ylpeä minun poikasesta, sillä hän on parina päivänä vedellyt itse sapuskansa naamariin ja sen lisäksi on myös ollut kolme päivää tutittomana. Jee! Hyvä hän, hyvä me ♥ 

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

6 kommenttia :

 1. Anonyymi1/1/14

  ♥♥ Ihanaa uutta vuotta koko perheelle ♥♥

  VastaaPoista
 2. Ihanaa uutta vuotta sinnekin ja kaikkea hyvää koko perheelle! ❤

  VastaaPoista
 3. Oikein ihanaa uutta vuotta koko teidän ihanalle poppoolle! <3

  VastaaPoista