keskiviikko 11. joulukuuta 2013

HIP HEI JA MOI

Hymyilen, hihittelen ja höpöttelen ilman minkäänlaista järkeä tai tarkoitusperää. Olen vain niin iloisen onnellinen, että halkean. Sellaiset pienet ja värikkäät hymynaamat hyppivät pääni sisällä ja mieleni on täytetty kaikilla taivaan auringoilla. Olen kuin tyytyväisenä pärisevä hölmöläiskissa.

Täällä meillä on ollut erityisen mukavaa, sillä olemme saaneet nauttia Villen kolmen päivän vapaista. Eilinen oli kyllä aivan hirvittävä mörköpäivä, pään sisäinen ja ulkoinen, joten siitä en kykene mainitsemaan enempää. Tänään puolestaan on ollut oikea hyvän mielen ja olon päivä! Ihanan lempeä, herkkä ja rauhallinen aamu, överiaamiainen soijanakeilla ja munilla sekä tupla-annos kahvia, kokkailua, virkistävä aamupäiväkävely, perheen yhteiset tanssit ja muu hepulointi, hyvää ruokaa, lisää ulkoilua sekä loputonta yhdessäoloa kera halien ja pusujen. Erityisen hyvä mieli minulle tulee siitä, kun näen rakkaimpieni silmistä loistavan ilon ja onnellisuuden. Se näky takertuu sydämeeni ja saa minut hymyilemaan entistäkin enemmän. Tällaisina päivinä en voi muuta kuin huokaista onnesta ja rakastaa lujemmin.

Tuntuu että kaikki hössöttävät ja sinkoilevat sinne ja tänne ja tuonne ja joka puolelle ja hamstraavat lahjoja ja stressaavat – stressaavat joulua. Minä en tiedä, missä minun jouluni lymyilee. En ole ihan varma, miten suhtautua itse juhlaan, mutta kyllä minä silti sitä haluan jollain tapaa viettää. Ihan meidän omalla tavallamme, jonka vielä tässä joku päivä löydän. Ehkä kirjoittelen aiheesta myöhemmin!

Huomenna olisi luvassa pikkuisia jouluja kera Ellun ja Allun, joten yritän tässä latailla joulumaan päähäni, jotten sentään ankeilemaan alkaisi. No ei sentään! Nyt olisi vuorossa rakkaani seuraa ja päivän pakollinen annos saippuaa! Oikein rauhallista ja hymyilyttävää keskiviikkoiltaa teille

Ps. Ville on ollut söpö ja ahkera vastaillessaan kysymyksiinsä, joten vastauspostaus ilmestyy näillä näkymin huomenna! 

Kuvat: Ville Rantanen

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti