maanantai 26. elokuuta 2013

KANKKÄRÄNKÄSTÄ HYMYYN

Hip hei maanantai! Kireästä känkkäränkkäaamusta huolimatta päivä on lähtenyt hyvin käyntiin. Ja huomio, aamun känkkäränkkänä toimin siis minä. Liian kankea aamu, liian kankealla päällä, liian väsyneenä. Eipä siihen muuta tarvita. Hupsista vain ja niin känkkäränkkä oli ehtinyt jo kauas. Aamupäväinen kauppareissu ja ulkoilu kruunasivat mielen.

Vaikka vähän pientä harmitustakin on ollut ilmassa vähän jokaisella osapuolella, mutta tässä sitä ollaan, paremmalla mielellä kohti vieläkin parempaa päivän jatkoa. Kun antaa huonot ajatukset mennä omia aikojansa pihalle, on fiilis heti parempi. Nyt mieleni on kirkas kuin kristallipallo ja suupielet nousevat taukoamatta taivaisiin.

Olen niin onnellinen minun rakkauksistani, noista kaikista pojistani, kun heidän kanssaan saan viettää näitä ihan tavallisia arjen hetkiä, kaikkine uskomattoman kauniine yksityiskohtineen. Voiko tämä tyttö enää onnellisempi ollakaan

Tänään Toivon painaessa päänsä tyynyyn, me hipsimme isipeikon kanssa ulos seikkailemaan. Kahden keskeista aikaa, rentoilua ja iloista mieltä. Päämääränä tuntematon. Hyvällä tuurilla saamme ehkä mukaamme uskaliaan seuralaisen tai jopa seuralaisia monikossa. Jokatapauksessa ihana ilta tiedossa, tapahtuisipa mitä hyvänsä. Ilostuttaa!

Positiivista päivää kaikille, kaunista alkanutta viikkoa ja iloista mieltä


Kuvat: Ville Rantanen

6 kommenttia :

 1. Voi mikä hyvän mielen postaus! Ihanaa viikkoa sinne teille. ♥ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinä ihana, mikä hyvän mielen kommentti ♥ Rentouttavaa viikko teillekin, lempeitä ajatuksia :-)

   Poista
 2. Nauttikaahan illasta täysillä! No niin varmasti teettekin :)
  Känkkäränkkä vierailee täälläkin aika usein. Minun tykönä... Tämän päivän känkkis katosi viimeistään ulos lähtiessämme kun alaovella oli yksinäinen tuntematon viherkasvi ja lappu että saa ottaa! Ja mehän otettiin :)
  Moimoi! Ja leppoista jatkoa koko komppanjalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin varmasti tehtiinkin :------)

   Hyvä etten ole ainut känkkäränkkä. Eikä!! Ihana ylläri :-) Tuli niin hyvä mieli teidän puolesta. Voin vaan kuvitella miltä tuntuu löytää pieni yksinäinen kasvi poloinen ja antaa sille uusi koti ♥ Teillä oli onnea!

   Komppanja kiittää! Suloista viikon jatkoa teillekin kaikille ♥ Hali!

   Poista
 3. Hei, kiva uusi blogilöytö! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei sinulle! Kiitos ja tervetuloa seurailemaan <3 Aurinkoista mieltä!

   Poista