torstai 22. elokuuta 2013

ARJESSA JUMITTELUAMitä teille kuuluu?

Me olemme viettäneet hiljaiseloa kotipesässämme, nauttineet toistemme seurasta ja oltu vain kuin ei oltaisikaan. Ei mitään ihmeellistä, ei mitään menoja, ei mitään. Paitsi toissapäivänä kävimme temmeltämässä Näsinpuistossa, joista sattumoisin kuvatkin kertovat.

Ei siis yhtään mitään ihmeellistä. En kyllä tiedä tapahtuuko minulle koskaan mitään ihmeellistä, eipä kai, mutta enhän minä sellaista kaipaakaan. Kaipaan elämää, ihan tavallista arkea ja oivalluksia, pieniä iloja ja positiivisuutta, paljon läheisyyttä, lämpöä ja rakkautta. Sellaista elämäni onkin ja sellaisena haluan sen pysyvän.

Täällä blogin puolellakin on ollut aika hiljaista. Olen elellyt enemmän tai vähemmän ajatuksissa. Olen vain ollut, kotona ja ulkona, hetken pysähdyksissä, harjoittanut olemassaoloa ja pohdiskellut. En ole saanut ajatuksiani kasaan ja niiden järjesteleminen on ollut liian haastavaa. Ihan liian tarpeetonta. Iltaisin tarpeellista on ollut katsoa jakso Dexteriä ja sen päälle muumit, mennä ihan liian myöhään nukkumaan ja toistaa sama seuraavana iltana.

Mutta kaiken tämän hiljaisuuden ja sekavien ajatusten takana lepää hyvä mieli. Iloinen, tasapainoinen ja seesteinen mieli, joka saa minut onnellisesti hymyilemään. Sillä minä olen onnellinen. Vaikka mitään ei tapahtuisi ja päivät olisivatkin tasapaksua aikajanaa, on ilo huomata, kuinka onnellinen sitä onkaan ilman mitään syytä. Ja se tuntuu hyvältä. Se antaa voimaa.

Kyllähän sitä voisi taas jotain tehdäkin. Vähän reissata, tavata ystäviä, viettää iltoja muutenkin kuin tv seuranaan, kutusa vieraita, järjestellä, askarrella, ommella, pelailla, kirjoittaa...

Ja maalata! Olen niin pitkään halunnut ostaa uudet värit ja maalata. Haluaisin ottaa pensselin käteen, antaa fiiliksen viedä mukanaan ja upottautua taiteeseen. Lopputuloksella ei niinkään olisi merkitystä, vaan sillä fiiliksellä. Palan halusta sotkea ajatuksiani paperille.

Kaikkea hyvää teille, tekemistä tai tekemättömyyttä, muistakaa aina nauttia ♥ 

Kuvat: Ville Rantanen

8 kommenttia :

 1. Heipähei Hay! :)
  Kuullostaa melko samalta minunkin päiväni. Mukavaa arkea, ajatuksia ja hyviä ajatuksia. Sinäkin usein ajatuksissani vierailet! Ihana sinä ja meidän uusi ystävyys.
  Mukavia hetkiä teille! Hymyistä mieltä ja leppoista oloa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mira :-)

   Mukava kuulla, että sinullakin on hyviä ajatuksia ollut! Ihanaa jos olen vastaviereiluja tehnyt sinun ajatuksiisi, sillä sinäkin olet käynyt minun päässäni aika monta kertaa ja enemmänkin. Ihana, ihana ystävyytemme <3

   Rentoa mieltä ja hassuja juttuja teidän arkeenne, koko perheelle! Rakkautta <3

   Poista
 2. Kiva kun olit käynyt visiitillä blogissa! Ihana blogi sullakin täällä ja voi söpöys sentään noita retropöksyjä! Siis aivan ihanat kerrassaan. Rakastan keltaista väri <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olipa kiva käydä ja löytää kiva blogi :-)

   Hihi. Nuo pöksyt ovat kyllä ihan lempparit. Harmi etten ole saanut metsästettyä enempää samankaltaisia.. Keltainen on valon, pirteyden, onnellisuuden ja rakkauden väri, ehdottomasti lempparini myös <3

   Kiitos vastavierailusta ja mukavaa, jos löytyy jotakin luettavaa täältä! Onnellisuutta sinulle <3

   Poista
 3. Joka kerta, kun mä tuun sun blogiin, mä alan hymyillä. Kiitos <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essi <3 Kiitos itsellesi! Tällaiset kommentit saavat pääni aivan sekaisin ja punastun. Mä hymyilen sulle :-)

   Poista
 4. Oi joi te ootte ottaneet leppoisan mukavasti edelleen. Itellä vähän samat kuviot paitsi niihin sisältyy vähintään Donkey Kong pelikaveri joka päivälle Ketun päikkäreiden aikana ja ennen niitä leikkikenttä täynnä kavereita. Niin ja Dexterin tilalla Doctor Who. Vois kyllä aloittaa taas Dexterin. Taisin jäädä vitoskauteen viimevuoden puolella? :O

  Jos kaipaatte joku pv äksöniä (random seuraa) niin voidaan hurauttaa pyörällä/bussilla leikkihetkeksi sinne päin. Ja tännekkin voi. Pihassa luumupuutkin alkavat tehdä valmista jälkeä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edelleen leppoisasti kyllä :-D Hehe. Donkey Kong on huippu! Dexteri on uusin löytö ja olen aivan rakastunut siihen. Katsellaan Villen kanssa yhdessä sitä ja hän on ollut yövuoroissa nyt, emmekä ole ehtineet moneen päivään :-( Mutta tänään sitten taas!!!

   Random seura kuulostaa jännältä. Tässä muutaman päivän saattaa olla jopa jotain ohjelmaakin meillä, mutta ensi viikolla taas on varmasti aikaa. Ollaan yhteydessä! Olisi niin mahtavaa, jos nuo meidän veijarit VIHDOINKIN näkisivät toisensa :---DD Joku leikkipuistohässäkkä olis varmasti mahtava meille kaikille!

   Poista