lauantai 27. heinäkuuta 2013

LAUANTAIN MIETTEET

Minulla on sellainen olo, että kaikki on paremmin kuin hyvin. Kaikki on kohdillaan, kaikki on tasapainossa. Mieleni ja kehoni valtaa sellainen tyyni, seesteinen voima. Se voima kantaa minut vielä pitkälle, kohti vieläkin kauniinpaa tulevaisuutta.

Onhan olemassa edelleen ne krooniset huolenaiheet jossakin pään perimmäisissä nurkissa, jotka aina välillä pääsevät kummittelemaan. Mutta kyllä ne selviävät, ennemmin tai myöhemmin. Murehtiminen ei auta mitään. Pitäisi keskittyä olennaiseen, sillä huoletonta elämää ei taida ollakaan.

Siksi minusta tuntuu, että olen voimakkaampi kuin koskaan. Tuntuu että pystyisin mihin vain. Mutta en halua mitä vain, en halua paljoakaan. Haluan pysyä entisessä, tässä ja nyt, tässä elämässä ja tällä mielellä. Haluan olla minä ja se tuntuu hyvältä.

Miksi ihmiset haluavat niin paljon olla jotakin? Olla jotakin, mitä eivät ole. Jotakin hienoa, suurta ja mahtavaa. Miksei vain voisi olla tyytyväinen omaan itseensä ja omaan elämäänsä – siihen mitä jo on. Oli se sitten minkalaista tahansa, aina voi parantaa tai olla parantamatta. Elämä itsessään on jo niin ainutlaatuista ja korvaamatonta, että pitäis muistaa olla onnellinen pelkästä olemassaolosta, olemisesta täällä, kaiken tämän kauniin ympäröimänä. Pitäisi nauttia enemmän niistä pienemmistä ihmeistä, kuin tavoitella suuria, pilviä hipovia menestyksiä.

Tänään minä olen onnellinen siitä, että saan nauttia rauhallisesta päivästä, ilman minkäänlaisia pakollisia menoja. Saan nauttia auringon läsnäolosta, saan hymyillä ja saan olla iloinen. Saan katsella poikasen temmellyksiä, kävelyharjoituksia ja leikkejä. Saan kastella hänen lumoavia hymyjään ja naurun riemua. Saan helliä kissojani, rapsutella ja pusutella heidät uuvuksiin. Saan mieleni voimalla lähettää rakkaalleni työtsemppejä ja halipusuja, jotta hän jaksaisi olla entistäkin voimakkaampi.

Ja saan ihailla parvekkeella kukoistavaa puutarhaani, varsinkin pian kukkivia auringonkukkiani!

Pieniä onnenhetkiä kaikille ja aurinkoista viikonloppua ♥

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti