lauantai 20. heinäkuuta 2013

HEIPPARALLAA!


Vietimme vuorokauden Hämeenkyrössä, Toivon mummilassa, Villen äidin ja hänen miehensä luona. Minä tykkäsin paljon, me tykkäsimme! Oli aivan ihanaa, maaseudun rauhaa, iloista mieltä, mahtavia tyyppejä ja kauniita hetkiä. Vaikkei sateen vuoksi ehditykään kunnolla nauttimaan ulkoilmasta, ei se tunnelmaa kauheasti latistanut. Illalla me aikuiset vietimme aikaa hyvän viinin ja ruuan äärellä, höpöttelimme ja nauroimme paljon, päivällä taas temmelsimme Toivon perässä. Tuli sellainen olo, että minäkin kuulun tähän perheeseen. Ja se olo tuntuu niin hyvältä!

Ja siitä viinistä vielä. Hyi hemmetti. Tykkään viinistä ja sen mausta, mutta tästä lähtien en juo sitä lasia enempää tai en kyllä juo mitään muutakaan. Join puoli pulloa ja aamulla meinasin kuolla. Jäätävä päänsärky ja myrkytetty olo, vaikka en edes humaltunut, kun join niin hitaasti. Ikinä en olo välittänyt alkoholista, mutta nyt suorastaan inhoan sitä. Se kamala, kamala myrkky. Ja olen taas muutaman aivosolun köyhempi. Miten ihmiset voi ylipäätään juoda niin paljon? Ja vielä tykätä siitä? Kertokaa minulle.

Ai niin! Toivo otti ensiaskeleensa landella. No kaksi askelta vain, mutta otti kuitenkin. Voi sitä pienen pojan ilmettä ♥ Sen koommin ei ole kummoisempia askeleita näkynyt ja nyt odotellaankin innolla, koska poikanen rohkaisee itsensä ja alkaa oikeasti kävelemään!


Eilen vietin yksin muutaman tunnin kaupungilla. Kaunis virkistävä sadeilma, oma rauha, omat ajatukset, torikahvi ja kirpputorit ♥ Nautin jokaisesta sekunnista! Tein mukavia pieniä löytöjä, Toivolle ja itselleni muutamat kuteet sekä kolme ihanaa kangasta. Näin myös paljon hassuja ihmisiä ja maailman isoimmin hymyilevän nuoren miehen. Tuli niin hyvä mieli tuosta tyypistä! Hymyilin tietenkin takaisin, jolloin samalla hetkellä jouduin pelästytetyksi. Yksi ystäväni ja hänen toverinsa bongasivat minut ihmisvilinästä, jonka jälkeen vaihdoimme kuulumiset ja päädyimme Laukontorille nauttimaan kauppahallin euron kahvia. Pojat olivat pyörimis fiiliksellä liikenteessä tekemässä ei mitään, kun taas minun piti jo bussitella takaisin kotiin velvollisuuksiani hoitamaan.

Tänään olisi luvassa siivousta ja järjestelyä, mikä onkin minun ja poikasen lempparipuuhaa. Imurointi on tietenkin se kohokohta. Ahkeroinnin jälkeen ulkoilemme ja loikoilemme putipuhtaassa kodissa. Ihanaa! Tänään voisin keksiä myös ompeluideoita noista ihanista kankaista!

Rentouttavaa päivää kaikille!

4 kommenttia :

 1. Alisa oppi kävelee kunnolla Kokkolassa niin me tullaannäyttää Toivolle, et kannattaa uskaltaa liikkua vaan :) ens viikolla? Torstai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tulkaa vaan. Minun rakas arkajalka tykkää konttailla vaan :--)

   Ens viikon torstai on vähän huono, mutta köykö perjantai?

   Poista
  2. Perjantai käy! Ja voitte teki tulla meille, jos tahotte mieluummin niin! Soitellahan!

   Poista
  3. Heijoo olitkin illalla soitellut, mutta en jaksanut enää soittaa takaisin niin myöhään. Soitellaan taas ennen perjantaita vaikka! Jos tuutte meille niin voin tarjota jotakin herkkua, me tullaan teille sitten taas seuraavaksi!

   Poista