tiistai 18. kesäkuuta 2013

MELKEIN MÖKILLÄ

Tähän voi kaikki kuvitella kauniin aurinkoiset ja letkeät mökkikuvat, onnellisuuskuvia mökkiterassilta ja maukkaita grilliherkkuja. Olisihan se niinkin voinut mennä.

Meidän oli tarkoitus lähteä torstaina mökille, viettämään rentouttavat kaksi päivää, auringosta nauttien ja pihalla seikkaillen. No eipä se niin mennytkään, sillä sääennusteet pakottivat siirtämään mökkihaaveet toiseen kertaan. Pienen mökin sisätiloissa kököttäminen olisi ollut liikaa jopa minulle, saati sitten muille. Päätimme mökkeilyn sijasta mennä mammalaan, minun äitini luokse, samalle paikkakunnalle siis. Siellähän me viihdyttin, mitä nyt tylsistyttiin vähän, sillä eihän me sitä sadetta sielläkään pakoon päästy.

Kyllä me jotain teimmekin. Kävimme moikkamaassa vajaa kolmevuotiasta serkkutyttöäni, joka saikin Toivossa aivan uudenlaisia piirteitä aikaan. Toivo mennä vipelsi kuin kotonaan, yrittäen kovasti pysyä tytön perässä ja touhuissa mukana. Me Villen kanssa suut auki ihmettelimme poikasen touhuja ja sitä, miten hän niin rohkeasti lähti leikkeihin mukaan. Olihan se nyt vähän sellaista huitomista, lelujen varastelua ja tukan repimistä, mutta aika suloisia olivat kumpikin, niin tohkeissaan kuin olivat ♥ Harmi kun kuvia ei tajuttu ottaa!

Nähtiin myös minun paria paikallista ystävää, ihanaa Anua ja rakkaustätiä ♥ Leikittiin Toivon kanssa uusilla hiekkalaatikkoleluilla, kuorma-autoilla, kirjoilla ja alastomalla vauvanukella, syötiin herkullista kasvissosekeittoa ja grillattiin soijamakkaraa, juotiin sata kuppia kahvia, nukuttiin (taas) huonosti, shoppailtiin Forssan keskustassa sekä nautimme Villen kanssa raikkaasta iltakävelystä kera suloisen sateen, joka olikin aivan mieletöntä ♥

Jokioinen on ihana paikka, mutta en minä sinne enää ikinä takaisin muuttaisi. En vain enää siedä sellaista kylätunnelmaa, kaikki tuntevat toisensa, tuijotellaan kummastellen uusia tyyppejä ja katseella arvioidaan päästä varpaisiin. Ja voi että, jos joku sattuukin olemaan erilainen. Ehkä se on ahdasmielistä, mutta tuskin aina tahallista. Se on se junttimaisuus! 

4 kommenttia :

 1. Villellä on uusi tukka!

  VastaaPoista
 2. Oho, yhtäkkiä Toivo näyttääkin jo tosi isolta! Siis jotenki toi sen naama ei oo enää sellanen vauvamainen, vaan ihan on ison pojan nassu. En siis tarkottanu että on lihonut tmv :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe niin näyttääkin! Oon sitä itsekin katsellut viime päivinä :--) Toivosta on tulossa lapsi, pian yksivuotias sellainen!

   Poista