perjantai 17. toukokuuta 2013

AI MIKÄ KESÄ?

No se kun kaikkialla vihertää, linnut laulavat sulosointujaan läpi päivän ja yön, kuuluu lasten riemua, näkyy herkkutuutteja jokaisen kädessä, jengit ovat vallanneet nurmikkoalueet viltteineen päivineen,  mennikäiset heräilevät horroksestaan ja kömpivät ilomielin koloistaan, kissat sekoilevat kärpäsistä ja allergiset niiskuttelevat räkänokkiaan. Aurinkoa, aurinkoa ja aurinkoa. Ihana valloittava kesä, vihdoin olet täällä ♥

Tiedättekö muuten sen tunteen, kun aamulla heräätte sillä vääränlaisella jalalla ja astutte suoraan siihen syvimpään suohon? Minä tiedän, kaikki tietävät. Eilen pitkin päivää sattui ja tapahtui, hermoni kiristyivät ja päänahkani venyi äärimmilleen. Minua ketutti, lievästi sanottuna. Kävelin päin ovia, löin käteni seinään, tiputtelin tavaroita ja yritin tehdä kaikkeni, että kiukutteleva peikkonen olisi edes hetken tyytyväinen. Oli tuhmaa ja uhmaa sekä monen monta kiukkukaarta. En saanut hetkeäkään rauhaa. Vielä lopuksi kissa päätti tehdä päivästä vieläkin ikimuistoisemman, meni nukkumaan viljelyksieni päälle ja pudotti yrttipurkkejani maahan. Niin suruissani olin.

Huh. Onneksi eilinen on jo historiaa. Tänään on ollutkin paljon onnekkaampi päivä! Ihania hetkiä kotikolossa ja riemukiljahduksia ulkona auringossa. Kävimme peikkosen kanssa pitkällä kävelyllä, keinumassa ja pienen hetken hengailemassa järven rannalla, nurmikolla viltin päällä paljain varpain.  Siinä me poikasen kanssa nuuskuteltiin lähekkäin ja tutkittiin jännittävää nurmikkoa, heiluteltiin kauniille pikkuiselle tytölle ja höpöteltiin mitä oudoinpia juttuja. Lopuksi meidät yllätti ihana kesäsade, mukavasti virkisti oloamme ja toi raikkaan tuoksun tullessaan. Voi ihana kesä ja poikanen ♥

Ihan pian, huomisen jälkeen koittaa meille ainutlaatuiset hetket. Ville jää kesälomalle, neljän viikon mittaiselle sellaiselle ♥ Ollaan aika innoissamme! Luvassa on tietenkin entistäkin rennompaa menoa. Siitähän minä pidän.

Nuo puut, kesä, linnut, aurinko, lämpö ja kaikki saa minut sykkimään kesäbiitin tahtiin! Kuuletko sen? Bum bum bum bum. Ihan mieletöntä vihreyttä kaikkialla, nautitaan siitä!

Rakkautta rakkautta rakkautta ♥

2 kommenttia :

 1. Meilläkin täällä ukkelilla alkoi kesäloma! Viikon mittainen vaan tosin näin alkuun, mutta jeejee siitäkin! Loput lomat sitten myöhemmin kesällä :)
  Viettäkähän ihania ja rentouttavia hetkiä siellä :) ;) :)
  Hihh. Ja kivaa kesäilyä myös ylipäänsä!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi18/5/13

  Voi miten ihania kuvia! Olen blogiasi jo viime vuoden puolelta seuraillut ja nyt vasta ensimmäistä kertaa kommentoin, mutta vaikutat ja varmasti oletkin upea nainen arvoiltasi ja noin muutenkin. Itse olen kaksikymppinen nuori odottaja Tampereelta ja tätä blogiasi lukeneena vauva-arjesta välittyy täysin erilainen fiilis kuin muista lukemistani 'vauva-blogeista'; se on rakkauden täyteinen (myös sen rakkauden, joka ulottuu ihmislajia laajemmalle), lämpöinen ja hyväntuulisten kuvien täyttämä!
  -Jasmin

  VastaaPoista