sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

MELKEIN UUSIA VERHOJA


Viime aikoina olen tehnyt kivoja verholöytöjä, mistäpä muualtakaan kuin huutonetistä! Retrohenkiset verhot ja kankaat ovat yksinkertaisesti vain niin upeita. Ne kertovat tarinaa, antavat eloisuutta ja tuovat riemukkaita nähtävyyksiä kotiin. Melkeinpä voi aistia niiden jännittävän elämän, missä lie ikinä kulkenutkaan! Niissä on aitoa tunnelmaa!

Oranssivalkoiset kukkaverhot ostin keittiöön. Kuvissa oranssi näytti ihanan likaisen tummalta, siksi rakastuinkin niihin ensisilmäyksellä. Mutta avatessani vanhan rouvan käsialalla kirjoitettua pakettia, tunsin pienen pettymyksen rinnassani. Se olikin vaaleampi mitä odotin. Hetken tuumailin, katselin ja pohdiskelin. Päätin kuitenkin ripustaa ne, katsoa miltä näyttävät ja päättää sitten. Laimeat ne olivat, vieläkin. Pari päivää niitä vieraasti katselin, ihmettelin, kunnes tajusin niiden olevan täydelliset! Täydelliset meidän keittiöön. Rakastuin uudelleen.

Toiset retrot kukkaverhot ostin Toivon huoneeseen. Vaikka olivatkin vähän kalliimmat, en voinut olla huutamatta. Pakkohan se oli, sillä onhan nuokin aikamoiset rakkausverhot ♥ Väritkin sopivat täysin omaan pään sisäiseen visiooni!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti