torstai 25. huhtikuuta 2013

AKTIIVISUUTTA, HAUSKUUTTA JA ROMANTIIKKAA!


Huh miten paljon kaikkia juttuja onkaan ollut tässä muutamana päivänä. Ihan on tietokonejumittelut jääneet toissijaiseksi. Miten epätavallisen aktiivinen olenkaan ollut, huhhuh miten sosiaalinenkin!

On ihan mahtavaa huomata itsessään uusia puolia. Hyviä puolia. Se että voi olla ylpeä itsestään. Niin helkkarin ylpeä! Ja se, että on niin helkkarin hauskaa, eri tavalla miten ennen. Sillä aktiivisella tavalla.

Eilen vasta hyvä päivä olikin! Ihan tosi hyvä. Ihan paras. Koko perheen voimin käytiin Elinan ja Alisan luona sekä tapasimme myös heidän ihanan isämiehen. He ovat mahtavia koko kaunis perhe! Samalla näin yhden hienoimmista kodeista mitä koskaan olen nähnyt! Sanoinkin Elinalle, että vapaasti voi tulla meille sisustamaan. Ja heidän ihana pikkiriikkinen minihaukku oli niin mahottoman söpö, kuin jokin pieni hassu muumihahmo!

Eilinen ilta vielä kruunasi koko päivän. Kahdenkeskeiset iltameiningit kaupungilla, rentoutumista ja romantiikkaa, täysikuun loisteessa! Istuskelua maailman parhaimmassa blues baarissa Gobi Desert Canoe Clubilla, yksi ainoa siideri ja sekin tuntui liian paljolta, tuhat kilometriä kävelyä käsi kädessä, nautiskelua kauniissa Näsinpuistossa, pitafalafelia grilliltä ja pienen Hervantakierroksen jälkeen lämpimään petiin ♥

Minä en niin puhelias tai rohkea tyyppi puhuin eilen ihmisille varmaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin.Tuntuu hyvältä.

Toivottavasti muilla on ollut yhtä hauskaa! 

Kuvat: Ville

4 kommenttia :

 1. Vitsi mun piti sanoa sulle eilen niistä tulijameista, mutta mä unohdin. Ilmeisesti te kuitenki sinne päädyitte hyvä jee! Ja ihanaa kun kävitte <3 me ollaan nyt viikonloppuna taas kahdestaan Allun kanssa.... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tulijamit meni vähän ohi :--D Hmmmmm kiitos tämän päiväisestä avusta!! Nähdään sitten vappuna taaaas jeee!

   Poista
 2. aaa ihanaa et kaikkien parisuhteet ei kariudu kun tulee vauvoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :---D Hehe onneksi ei! Jos on se oikeanlainen ihminen siinä jakamassa ilot ja surut, hankaluudet ja ihmetykset, ei se suhde mihinkään kariudu. Se vahvistuu vain ja syvenee entisestään! Pitää vain osata pitää huolta myös siitä toisesta osapuolesta (eikä vain vauvasta) ja kunnioittaa :--)

   Poista