maanantai 18. maaliskuuta 2013

VIIKONLOPPUA JA PSYKEDEELISIÄ PESUHETKIÄ

Viikonloppuhan oli siinä mielessä erikoinen, että päätimme koko perheen voimin lähteä äitini luokse Jokioisille. Yleensä olemme melkoisia kotihiiriä, emmekä pahemmin reissaile, mutta nyt oltiinkin hurjapäitä ja lähdettiin. Hehe.

Ja kyllä oli ihanaa ja virkistävää. Oli ihanaa nähdä paria ystävää, mummia ja pappaa sekä muita sukulaisia. Ja tietenkin äitiä ja veljiä. Toivokin oli superiloinen veijari, vipelsi menemään, tutkiskeli paikkoja ja hurmasi läsnäolollaan. Eikä vierastanut enää juuri lainkaan!

Lauantai-iltana mentiin Villen kanssa rentouttavalle iltakävelylle minun lapsuuden maisemiin, juotiin lasi viiniä ja syötiin äidin tekemää herkkusalaattia. Ennen nukkumaan menoa Ville ikuisti meidän iltapesutuokion, josta myös vahingossa tuli aika psykedeelinen versio! Hetkessä aika eläimelliseksi muutuin! 

Ja mikä parasta, sunnuntaina saatiin aikaiseksi melkoiset keskustelut! Aiheina muun muassa mielipiteet, oikea ja väärä, poliittiset asiat, ympäristönsuojelu, raha ja ahdistavat kokoomusaatteet. Aika kiivasta sanon minä.

Ihanaa ja aurinkoista alkanutta viikkoa

8 kommenttia :

 1. Sisäinen vampyyrisi astuu esiin :DDD

  VastaaPoista
 2. Sisäinen vampyyrisi astuu esiin :DDD

  VastaaPoista
 3. Sisäinen vampyyrisi astuu esiin :DDD

  VastaaPoista
 4. Ootepa söpöjä yhdessä! Ja kuulostaa nuo keskustelutuokion aiheet samanlaisilta ku meidän perheessä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai ollaan! Kiitos <3 Hehe perheenjäsenien väliset keskustelut on niitä hauskimpia...

   Poista
 5. Sinulle on tunnustus blogissani :) http://onnenhetkiblogi.blogspot.fi/2013/03/new-blog-love-tunnustus-sain-taman-new.html

  VastaaPoista