keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

TÄMÄ HETKIJuurin nyt, tällä hetkellä, on oikein mukavaa vain olla. Tässä ja nyt. Paikoillaan ja rauhassa, seuranani vain iso teekupponen, sisältäen ihanaa vihreää mangoteetä. Se maistuu kuumalta, mutta pehmoiselta, suuta hyväilevältä.

Onnellisuutta ovat tänään tuoneet poikasen hyväntuulisuus, uusi älykkäämpi televisio, halaukset, suukot, rapsutukset, rakkauden osoitukset, kasvit, multapurkit, tuleville yrttivauvoille kuiskuttelu, kissat, valokuvat, tukan korjaus, mustikkakeitto, kahvi, auringonsäteet, päiväkirja, pienet sormet ja nappisilmät.

Vielä odottelen murua kotiin saapuvaksi, sitten rentoudutaan, syödään iltapalaa ja katsellaan tallennuksia. Voi miten ihanaa, kun jotenkin olen kovasti odottanut tätä iltaa. Odottanut siksi, että minun ahertajallani alkaa parin päivän vapaat. Pari päivää yhdessäoloa, leppostelua ja ilon hetkiä.

Nautin elämästäni täydellä sydämellä. Nämä hetket tuntuvat niin ainutlaatuiselta, että tyhmäähän se olisi nämä kuluttaa turhanpäiväiseen stressailuun. Elämä vain maistuu tällä hetkellä niin hemmetin hyvältä, makealta ja sopivasti kirpeältä. Vähän niin kuin salmiakki.

Haluan salmiakkia. Himoitsen sitä.

Rauhaa

4 kommenttia :

 1. Ai miten ihana tunnelma tästä postauksesta ja kuvista tuli tällekin puolelle ruutua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa. Mahtavaa että tunnelma tarttui <3

   Poista
 2. Voi kiitos ihana! Miten en ollutkaan löytänyt vielä blogiasi, ihan älyttömän herttainen! (Olen tainnut nähdäkin sinut joskus tampereella jossain ehkä)

  Korkeinta parasta!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kiitos kaunis ihanista sanoistasi! Vai olet ehkä nähnyt, jännää! Minua on kyllä suhteellisen vaikea nähdä (ainakaan enää) sillä olen aikamoinen kotona möllöttäjä :--D

   Kiitos kommentista! Paljon iloa ja riemua sinulle ♥

   Poista