tiistai 29. tammikuuta 2013

TERKKUJA TÄÄLTÄ


Hip hei kaikki tyypit! Minä täällä taas! Pitkästä aikaa! JEE!

Minä täällä uudessa kämpässä hengailen ihmeellisin mielin ja ajatuksin. Arvatkaa onko hyvä fiilis? Uudet seinät, ovet ja ikkunat ympärilläni, uusia tuoksuja, ääniä ja uudenlaista tunnelmaa. Ihanan raikasta ja piristävää! Lattiatkin ovat lämpimät toisin kuin vanhassa kämpässä, ihan voin paljain jaloin kävellä ympäriinsä. Tuntuu hyvältä.

Monen päivän pakkailuista on selvitty ja muuttohässäkätkin ovat takana päin. Hurraa! Yksin pakkailin meidän koko kämpän pahvilaatikoihin ja jätesäkkeihin sekä samaan aikaan Ville hengaili Toivon kanssa ja viihdytteli kun ei sekuntiakaan itsekseen tahtonut olla. Pakkailu olikin loppujen lopuksi yllättävän helppoa ja hauskaakin. Itse tavaroiden siirtelyyn saattin paljon ahkeraa apua ja supervoimaa. Suuri kiitos ja halaus kaikki apuvoimien tyypit.

Hyvin olen saanut hoidettua purkuhommiakin ja eipä ole enää montaa pakettia ja pussia käsiteltävänä. Huikean hauskaa puuhaa, ihana järjestellä ja laitella paikkoja. Ja tämä kämppä on ihana! Tykkään, tykkään paljon! Vihdoin meillä on kunnollinen keittiö ja vielä iso sellainen, on kyllä minun lempihuone tällä hetkellä. Täällä kaikki toimii, eikä mikään ei ole rikki tai muuten vain hankalaa. Hullunkurinen lähiökin tuntuu mukavalta ja toivon tämän paikan ottavan meidät ilolla vastaan!

Nyt täällä yksin olen olohuoneessa ja ihmeellisen hiljaista on, Toivo on rauhoittunut levottomien uniensa vastapainoksi ja Villekin on kyläilemässä kaverinsa luona. Ajattelin ottaa vihdoin monen päivän tauon jälkeen rennosti. Hyvin hyvin rennosti. Ja lepään vihdoin. Seuraava pysäkkini onkin keittiön kautta suoraan sohvalle viltin alle. Rauhallista loppuiltaa, hyvää yötä ja kauniita unia

Ps. Toivo täytti jo 7 kuukautta ja alhaalle eteen on puhjennut kaksi hammasta    

10 kommenttia :

 1. Onnea uuteen kotiin :)
  Kaikkea hyvää sinne ja nauti..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset <3 Nautin kyllä niin paljon kun nauttia voi :--)

   Poista
 2. Noniin kaikkea hyvää teille uuteen kotiin :>
  meilläkin muutto edessä ensi kuun lopussa, odotan innolla kun saatiin niin huippu kämppä ♥
  Voooooooi Toivo on jo iso poika ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :--) Muuttaminen on oikeastaan ihan kivaa, kun tietää saavansa siitä hyvän palkinnon! Kiva että olette löytäny teille mukavan kämpän! Aika kuluu nopeasti ja pian tekin pääsette uusiin maisemiin :--) Hih toisaalta jo iso ja toisaalta vielä niin pieni. Liian nopeasti menee tämä vauva-aika wääää!

   Poista
 3. Onnea uuteen kotiin ♥ Olisi kiva nähdä millainen teidän uusi koti on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän paljon <3 Voin yrittää jossain vaiheessa saada muutaman kuvan täältä :--)

   Poista
 4. Yyyyme halutaan tulla kylään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jihuuuu no tulkaa pian pian pian :--)

   Poista
 5. Onnea uuteen kotiin meiltäkin. :)

  ps. Itse vihaaan järjestellä paikkoja. Sinulla on erikoinen lahja kun siitä pidät. Osaispa itekkin. tv. edelleen purkamattomia laatikoita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos <3 Hehe järjestely on niin kivaa! Sen aloittaminen on vaan joskus vähän vaikeaa. Minkä tahansa asian aloittaminen on kyllä vaikeeta tarkemmin mietittynä. Voin tulla teille järjestelemään ;)

   Poista