tiistai 15. tammikuuta 2013

RYPPYISIÄ VARPAITA JA TULEVA ONNENPESÄMeidän hassu nappisilmäinen peikkopoika ja hänen pienen pienet ryppyiset varpaansa.  Minä mielelläni pusuttelisin tuota naamaa koko loppuelämäni

Jos täällä kaikki menee oikein hyvin ja sujuvasti, muutetaan me jo ensi viikon lauantaina uuteen kämppään. Niin jännittävää! En tiedä miten päin olisin ja mitä tekisin, kun kärsimättömyys minua valloittaa! Kohta posketkin repeävät tästä jatkuvasta hymyilystä! Ja tämä innostuksen määrä, se on sanoinkuvaamaton.

Kävimme maanantaina selvittelemässä kämpän maalausjuttuja vuokraisäntien kanssa. Kaunis punaisen sävyinen seinä siellä olkarissa meitä on odottamassa! Ihan innoissani haluaisin jo sisustella siellä ja sovitella meidän ihania keltaisia verhoja punaisen seinän kaveriksi. Vielä paljon värikkäitä räsymattoja ja paljon vihreitä kasveja sinne ja huhhuijaa! Repeän tähän innostukseeni.

Ikävintähän tässä on nyt tämä pakkaaminen. Vielä ei olla sen eteen mitään tehty, eikä varmaan tehdä vielä pariin päivään. Ehkä perjantaina olis tarkoitus aloittaa! Kauhea urakkahan siitä tulee ja hermotkin saattavat hajoilla pitkin poikin sinne ja tänne, mutta palkintohan on täydellinen! Toivottavasti välttyisimme ahdistavalta paniikkipakkaus-kohtaukselta, jolloin kaikki survotaan parissa tunnissa jätesäkkeihin ja viskotaan auton perälle. Sitten perillä kissoja löytyy ruokatarvikkeiden joukosta ja vauvoja vaatesäkeistä.

Ehkä mä en nyt kuitenkaan repeä tähän innokkuuteen vielä vaan odotan uuteen kotiin, jossa voin sitten lopulta haljeta onnesta. Varmaan halailen siellä sitten ovia ja ikkunoita, ryömin pitkin lattioita sekä pusuttelen seiniä onnellisuuspäissäni. Meidän tulevaan oveen voisin kirjoittaa: Onnenpesä  

13 kommenttia :

 1. Muuttaminen ja uusi koti on aina ihanaa. Tai ei se muuttaminen välttämättä, kun pakkaaminen on vähän mälsää. Tai tavaroiden purkaaminen. Mulla on itsellä vieläkin jotain laatikoita purkaamatta, vaikka ollaan asuttu täällä jo yli vuosi :D

  Ihanat Toivon varpaat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :--) Ja ensimmäinen yö uudessa kodissa on aina yhtä jännittävää! Hehe hyvä sinä, mutta mikäs kiire niillä tavaroilla nyt olisi :--D Vauvojen varpaat on söpöimpiä <3

   Poista
 2. Onnea tulevaan uuteen kotiin! :) Ihanaa että pääsette muuttamaan mieluiseen asuntoon. Ollaan vähän nirsoja ja ei haluttais tästä nykyisestä Tampereen alueesta mihinkään, eikä kyllä sinne Hervantaankaan josta jo kaksi kertaa olen päässyt muuttamaan pois ;) Mä taidan haljeta myös onnesta kun mekin löydetään rahapussille ja muutenkin sopiva asunto sitten joskus!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Hyvä sinulle, että olet Hervannasta päässyt pois ;) Mä tykkäisin eniten asua Keskusta/Kaleva/Tammela alueella, mutta siellä kriteerit ja budjetti eivät sovi yhteen. Toivottavasti tekin löydätte oman ihanan ja miellyttävän kotipesänne!

   Poista
 3. Hmmm, keksinpäs teille jo tuparilahjan ;)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Sini :--) Tsemppejä tarvitaankin!

   Poista
 5. Voi kun Toivo on taas niiin söpöläinen! :)

  Suosittelen kyl aloittamaan pakkausurakat hetimiten! Voi muuten tulla kaamee paniikkistressimuutto, iik, ei kivaa yyyyyh.
  Onneksi ei tarvi lähiaikoina muuttaa... Paitsi jos se lottovoitto tulee, ni sitte :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin ;) Aaapua, PANIIKKI! Se tulee pian. Pitäisi todellakin aloittaa. Hehe. Lottovoitto olis ajatuksena hieno, mutta käytännössä itse saisin varmasti raha-ahdistuskohtauksen.

   Poista
 6. Tuleepa nopeeta teijän muutto vaikka kyllähän minä sen tiesin. Hei huomenna lähtekää mun ja Josefinan ja Amelien (http://aamuihminen.blogspot.fi/) kanssa Tallipihalle katsomaan eläimiä. If yes toivottavasti näät tän viestin ennen huomista tai ainaskin ennen kuin ollaan jo käyty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii ja tuon eikänki pikku kelmi on menossa. :D

   Onnea uuteen tupaan jo nytten! Itsehän rakastan muuttamista.

   Poista
  2. Hehei monenko aikaan ootte menossa? :)

   Poista