torstai 10. tammikuuta 2013

PALLOLEIKKEJÄ JA ERRORMeillä on yöt yhtä vuoristorataa. Niin rajusti ovat menneet liikeharjoitukset uniin, että ihan hirvittää. Toivo pieni raukkis on niin levoton öisin, ulisee, kitisee, kääntyilee miten sattuu ja heiluu jatkuvasti. Pahimmillaan herättelee puolen tunnin välein. Se on kieltämättä aika raskasta. Onneksi parempiakin öitä on, jolloin poika parhaimmillaan herättää yhden tai kaksi kertaa. Yömaidot ovat jääneet ihan itsekseen pois, onneksi.

Toivon todella, ettei tämä inhottava flunssatauti tartu Toivoon. Mitään merkkejä ei ainakaan vielä näy, sillä tuo on ollut kuin pieni aurinko. Menoa ja meininkiä on riittänyt, jatkuva höpötys päällä ja leikkiessä lelutkin ovat lennelleet minne sattuu. Parhain leikki tänään on ehdottomasti ollut palloleikki. Kyllä paapan tai siis joulupukin antama pallo on hauska!

Nyt on asiat pahemman kerran sekaisin, kun eipä minua oikein valokuvaus huvita. Tai tietenkin huvittaisi, mutta meidän toinen objektiivi on sairastunut pahasti. Sanoo vain error ja pamahtaa musta kuva näytölle. Voihan surku! Pakko saada uusi, hinnalla millä hyvänsä.

Hauskaa torstaipäivää kaikille!

PS. Sublimea fiilistellen tajusin, että lukijalistallani on nyt 50 tyyppiä! Miten ihmeessä? Olette höpöjä kaikki  

4 kommenttia :

 1. Oivoi, jospa ne Toivonkin yöt alkais tuosta parantumaan! Meijän Islalla on muuten samanlainen pallo ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minäki toivon :) Ja hyvä pallo onkin ;)

   Poista
 2. Meilläkin on tuollainen pallo ja kyllä se on kyytiä saanutkin! Toivolla on muuten hassun vähän hiuksia :D Siis ihan positiivisessa mielessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä :) Joo Toivo on melko kalju kyllä. Ehkä sitä tulee sitten myöhemmin entistäkin enemmän ;)

   Poista