sunnuntai 9. joulukuuta 2012

MITÄKÖHÄN SITÄ SITTEN TEKISI?Toivo eilen illalla ensimmäistä kertaa kieriskeli itsensä liikkeelle. Selältä mahalleen, mahalta sesälleen, selältä mahalleen ja niin edelleen, kunnes oli liikkunut pienen matkan. Enpä usko, että tajusi siitä itse mitään, mutta hauskaa tuo ainakin oli. Ainakin meidän vanhempien mielestä.

Olen tässä mietiskellyt, että mitäköhän kaikkea voisi tuommoisen puolta vuotta lähestyvän vauvatyypin kanssa tehdä kotona. Makoilla lattialla, leikkiä lelulla, lukea kirjoja, höpötellä, kylpeä, syödä, nukkua tai kuunnella musiikkia. Varmasti paljon muutakin. Itselläni on joskus vaikea keksiä tekemistä vauvan kanssa ja tuntuu, että me teemme samoja asioita päivästä toiseen. No tietenkin teemme, mutta olisi kiva keksiä jotakin uutta. Olisiko teillä ehdotuksia?

Tänään ollaan ainakin oltu vain kotona kaikkea leppoisaa touhuillen. Enimmäkseen makoiltu, maistettu ensimmäistä kertaa mustikkaa, käyty päivän hämärtyessä pienellä kävelylenkillä, ihmetelty kissojen hullunkurisia tempauksia ja pussailtu paljon. Mukava päivä tämäkin.

2 kommenttia :

  1. Meille vois tulla kylään kerran viikossa, vaunulenkillä vois käydä toisena päivänä ja kolmantena Voitais yhdessä uskaltautua esim. Kauhukuvia herättävään muskariin? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oujea! Kuulostaa hyvältä. Pitäis OIKEESTI käydä enemmän kävelyllä yhdessä! Me ollaan ainakin niin hävettävän saamattomia koko porukka heheh. Ja muskari kuulostais aika jännittävältä :--D Pitäis kokeilla!

      Poista