maanantai 31. joulukuuta 2012

IHMEELLINEN VUOSI 2012


Muutama hassu tunti ja tämä vuosi on ohi. Kummallinen ajatus. Tämä vuosi tuntuu oikeastaan vain muutamalta hassulta kuukaudelta.

Vuosi on ollut täynnä erilaisuutta. Kaikkea kaunista ja ihmeellistä. Vuosi on ollut elämäni hienoin ja varmasti mieleenpainuvin.

Uusia kokemuksia, jännitystä, odotusta, turhautumista, valitusta, oireilua, kipuilua, pelkoa, helpottuneisuutta, rauhaa, iloa, onnellisuutta, tuoksuja, pieniä varpaita ja sormia, tuhinaa, itkua, hymyjä, naurua, läheisyyttä, kosketusta, hellyyttä, onnistumista, epätoivoa, itseinhoa, yksinäisyyttä, väsymystä, hermoilua, oppimista ja opettelua, uusia tilanteita, vastuuta, huolia, ihmeellisyyttä, kauneutta, rohkeutta, pirteyttä, tukemista, lohdutusta, antamista ja saamista, herkkyyttä, valoisuutta, oivaltamista, auttamista, omituista, tuntematonta, rauhallista, olemista, nopeaa ja hidasta, laiskaa, luonnollista, kasvua, hetkellistä, ohimenevää, rentoilua, arkea, mustavalkoista ja värillistä, onnellista ja rakkauden täyteistä.

Hyvän vuoden loputtua on hienoa aloittaa uusi vuosi. Se tuo varmasti mukanaan uskomattomia hetkiä ja tilanteita, tapahtumia ja ihmettelyä. Tervetuloa vuosi 2013.

Iloisuutta, valoisuutta ja rakkautta sinulle ja teille uudelle vuodelle. Otetaan se ilolla vastaan!

Kuvat: Ville

12 kommenttia :

 1. Niin hienoja kuvia taas, tykkään hirveesti tunnelmasta joka niistä huokuu :) Villesi on taitava. Ja Toivo ainavaan niin suloinen :) Ja sinä ihana ja kiva! Hieno ihminen.
  Voin samaistua jokaiseen sanaan jota kirjoitit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Kiitos Mira! Ville onkin minun lempparikuvaaja! Ihania sanoja sinulta. Lämmittää sydäntä :) Itsekin olet kaikessa hienoudessasi niin superihana <3 Päivänpiristäjä!

   Poista
 2. <3 Suuri vuosi, suuria tunteita ja tapahtumia.

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihania masuja ja pikku-Toivo <3 Aawww <3
  Kaikkea ihanaa teidän uudelle vuodelle! Lämpöä, iloa ja valoa ja kasapäin rakkautta <3

  Niin ja kiitos kamalasti suuresta kysymystulvasta! Pelasti lyhyeksi jäämässä olleen kysymyspostaukseni täysin! Stay tuned for answers!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis ihana Sanja <3 Samaa sinullekin, nautinnollista ja onnellista uuden vuoden alkua!

   Hehe minä innostuin kyselemään :--)

   Poista
 4. Aivan ihania kuvia!

  VastaaPoista
 5. onpa ihania kuvia ja niiin sulonen juniori että en malta ootta että nään omaniki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon sinulle :) Pitkä odotus palkitaan ja palkintona on jotain niin uskomattoman kaunista ja ihmeellistä! Onnellista odotusta sinulle :)

   Poista
 6. Voi mikä sulosuus! :)

  VastaaPoista