maanantai 27. elokuuta 2012

ILOA JA ONNEA

Ei vitsin hitsit. Mulla on aivan mahtava fiilis. Ai miksikö? No ei oikeastaan miksikään sen kummemmin. On vain todella iloinen mieli. Iloinen mieli oikeastaan kaikesta. Elämästä.

Toivo on tänään ollut aivan mahoton hymypoika. Päätin sitten kerrankin, että nyt otan kameran käteen ja nappaan jonkun mielttömän kivan hymykuvan. Voi että ja niitä hymyjä vain sateli ympäriinsä. Kuvaaminen oli aivan todella vaikeaa. Toivon jalat, kädet, pää, nenä, silmät, korvat, sormet ja aivan kaikki vain heiluivat edestakaisin. Otappa siinä sitten ei tärähtänyt kuva.

Vaikkei kaikki kuvat onnistuneetkaan, lisään tänne muutaman. Ainakin sommittelu ja tarkkuus horjuvat joka suuntaan, mutta poika on uskomattoman valloittava ♥ Ihan mieletöntä olla tuon pojan äiti.Mieletöntä on olla myös ihanimman ja kultaisimman Villen rakas. Nimittäin olen aivan onnesta soikeana, koska meillä on Villen kanssa tänään kahdenkeskeiset treffit kaupungissa. Kyllä vain! Ensimmäiseksi me haetaan romanttisesti ja legendaarisesti kahvit keskustorilta, sitten käydään romanttisesti parissa kaupassa ja lopuksi mennään herkuttelemaan Zarilloon. Paljon rasvaisia kasvishamppareita ja paljon minun rakkaani seuraa ♥

Pieniä asioita, tärkeitä hetkiä. On kivaa olla onnellinen.

4 kommenttia :

 1. Iloisen näköinen poika :) Ite törmään jatkuvasti samaan ongelmaan kuvatessa, että kaverin raajat huitoo niin mahottomasti suuntaan jos toiseen, että tärähtämätön kuva on suorastaan ihme :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja iloinen hän myöskin on :-) Hah, hyvä jos muillakin on sama ongelma! Vauvoille pitäisi olla kaukosäädin, josta saisi painaa aina tarvittaessa pause-nappulaa :--D

   Poista
 2. Oioioioi nauttikaa!! Zarillon kasvishampparit on jotain NIIIIIN hyvää <3 Ja Toivo on NIIIN suloinen hymypoika :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun herra Suloisuus <3 Zarillon kasvishampparit on parasta!! Ja ranskalaiset. Nam.

   Poista